Opiniile, sugestiile, propunerile le aştept la valentyn26@gmail.com

Faceți căutări pe acest blog

joi, 30 decembrie 2010

Oare putem respira uşuraţi?

Cu câteva minute în urmă a fost anunţată crearea sau mai bine zis continuarea AIE. AIE va exista, cel puţin aşa reiese din cele spuse de Lupu după ieşirea de la acea adunare de partid. Însă, ceea ce nu cunoaştem noi sunt tocmai detaliile, despre care lui Lupu tare îi mai plăcea să pomenească în ultimele zile ale negocierilor.

Desigur, peste tot, pe site-urile de ştiri, pe reţelele de socializare putem vedea bucuria oamenilor. Urale, aplauze, aprecieri la adresa celor trei lideri. Este de înţeles aceste ieşiri ale oamenilor de rând după ce au fost supuşi la o asemenea presiune insuportabilă timp de o lună şi două zile.

Încă nu cunoaştem toate detaliile formării acestei coaliţii. Nu cunoaştem în detaliu cine şi a primit. Nici asupra duratei în timp a acestei coaliţii tot nu putem fi siguri. Ceea ce ne rămâne de făcut este să sperăm aşa cum am sperat timp de mai mult de opt ani că vom scăpa de comunişti, cum am sperat timp de un an că AIE va merge bine şi că va fi scos la iveală adevărul despre 7 aprilie şi multe alte probleme, cum am sperat o lună de zile că nu vom fi aruncaţi din nou înapoi de o alianţă de stânga.

Urmează în mai puţin de o oră să aibă loc cea de-a doua şedinţă a Parlamentului nou ales. Să vedem ce se poate întâmpla.

Să sperăm în mai bine!

Un comentariu:

  1. Urmeaza sa vedem daca lupu-si schimba blana...
    http://blogulluicazacu.wordpress.com/2010/12/29/miorita-versiunea-necunoscuta-pana-azi/

    RăspundețiȘtergere