Opiniile, sugestiile, propunerile le aştept la valentyn26@gmail.com

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 25 februarie 2012

Despre curve la general

Meseria de curvă, sau îndeletnicirea, spuneţi-i cum vreţi, este una din cele mai vechi apucături ale omenirii. Prima curvă, după cum bine ştim, a fost Eva, care şi-a înşelat soţul, pe Adam. Nefiind în acele vremuri o altă vietate-om, în afară de Adam şi Eva, iată că stimabila noastră primă doamnă de la care provenim se spune că provenim cu toţii, nu a ezitat mult şi şi-a înşelat omul cu o târâtoare, un şarpe, care a atras-o în păcat. Păcat pentru care, chiar şi noi, cei din ziua de azi suntem blestemaţi să-l ducem în spate şi pe care, cea mai mare parte din omenirea de acum nu se sfieşte de a-l face şi în prezent.

Însă, de atunci şi până acum au trecut mii de ani. Lucrurile au evoluat nespus de mult, inimaginabil pentru acea vreme. De la plimbările prin rai, în “costumul lui Adam şi Eva”, până la bălăcăreala pământească din ziua de azi în cele mai scumpe şi extravagante boarfe (a se înţelege haine), în cele mai fiţoase maşini, prin cele mai luxoase hoteluri, saune, sau băi armeneşti (se include şi ridicarea săpunului de jos). Desigur, unele curve sunt mai puţin fiţoase şi se mulţumesc cu una scurtă pe centură (a se înţelege Albişoara în cazul nostru, sau, se pare că mai nou şi gara feroviară), cu soţ/soţie acasă, ori trimis/ă pe undeva prin străinătăţi să o/îl întreţină în timp ce ea sub diferite pretexte, ca ore la universitate, ieşiri cu “prietenele” la pizza, ori “prietenii la bere” şi alte motive inventate îşi vede de viaţa ei/lui de curvă, pentru că aşa este ea/el şi aşa şi va muri, în cel mai fericit caz călcat de o maşină, aruncată de la vreun balcon, sau de vreo boală venerică.

Odată cu evoluţia firească (sau poate involuţia, căci moral şi spiritual, marea majoritatea au degradat total), a evoluat şi meseria de curvă. Astfel, au apărut diferite tipuri de curve. Curva de lux, curva de ocazie, curva politică sau curva de pe centură, alţii mai numindu-le şi prostituate. Totuşi, cea mai mârşavă curvă este cea cu soţ/soţie, prieten/ă, iubit/ă, care fără pic de scrupule îşi înşeală aproapele, punându-şi propria viaţă în pericol, dar şi pe cea a prietenului/ei, soţului/ei, sau chiar a propriilor copii. Dacă celelalte tipuri de curve mai sunt pe undeva de înţeles, căci câteva categorii din ele o fac pentru bani, iar curva politică o face pe undeva şi pentru bani, dar şi pentru curvia sa politică, curva angajată într-o relaţie nu este de înţeles şi de iertat cu nimic. Desigur, sunt şi din alea care au o familie şi tot sunt curve care se vând pe bani, din care cauză toate merită băgate în aceeaşi oală.

Tipul de curvă, pe alocuri casnică, la fel se împarte în mai multe categorii. Sunt curve care pur şi simplu îşi caută de treaba lor, nestingherite de nimeni, având alături de ea un bărbat sau o femeie, care fie habar nu are cine este ea/el şi îi acordă încredere totală, fie ştie că nu se mai poate de făcut nimic pentru readucerea acestei curve pe drumul cel bun şi nici nu se mai deranjează să-i mai interzică ceva. În cel mai bun caz îşi caută şi el sau ea de drumul său pentru a trece mai uşor peste cele întâmplate cu jumătatea sa. De ce nu-şi vede de treaba lui/ei să nu mai aibă parte de astfel de curve? Motivele pot fi diverse. Fie au o familie, sau mai bine zis nişte copii de crescut, care vor avea doar de suferit dacă vor creşte într-o familie dezmembrată, fie din stimă şi milă faţă de ea/el sau rudele acesteia/acestuia, asta şi obligându-l/o să continue această relaţie.

Un alt tip de curvă este cea care face totul făţiş, fără niciun pic de ruşine fără să se ascundă de cineva sau ceva. Pur şi simplu o face pentru că aşa e firea ei/lui de curvă şi până nu şi-o scarpină cu mai mulţi/multe într-un oarecare interval de timp, pur şi simplu nu poate. Nu-şi vede existenţa şi viaţa în alt mod. De obicei, în asemenea cazuri se sfârşeşte de cele mai multe ori urât. Fie se lasă cu divorţuri cu scandal, fie cu urme grave asupra fizicului şi/sau psihicului ei/lui. Cu acest tip de curve este cel mai uşor. Pentru astfel de gunoaie ale societăţii nu poţi avea sentimente de milă şi compasiune. În asemenea cazuri nu te mai poţi gândi la copii (dacă sunt), că le-ar fi mai bine în familia unită, căci, continuând în astfel de familie le poţi face doar rău. În asemenea cazuri, dacă ai stăpânire de sine, calm şi un cap pe umeri, o termini repede printr-o separe prin divorţ sau o simplă despărţire, în cazul în care nu eşti căsătorit/ă. În situaţia celor mai puţin raţionali se pot întâmpla multe, iar cu astfel de cazuri ne ciocnim deseori în societate, sau ne sunt prezentate cu lux de amănunte în mijloacele de informare în masă.

Urmează cel mai periculos specimen de curvă. Specimenul de curvă care pare a fi la prima vedere îngeraş. Care îţi spune mereu că te iubeşte, care e gata să-şi dea viaţa pentru tine. De fapt, ea îşi dă ceva, şi nu viaţa. Se oferă fără pic de jenă primului/primei din cale. Sau mă rog, uneori poate fi şi mai mofturoasă, să mai aleagă. La fel ca şi în cazul celorlalte, această curvă nu poate trăi fără a se umili în faţa celora cu care te înşeală, fără a deveni cârpa de şters picioarele pentru ei/ele. Altfel nu-mi explic situaţia. Odată ce totul merge bine în relaţia sau familia respectivă, un alt motiv decât că vrea să devină un gunoi al societăţii prin astfel de comportament, pur şi simplu nu pot vedea.

Dar, este o vorbă foarte înţeleaptă în popor. Ulciorul nu merge de multe ori la apă. Fie se uzează, fie se sparge. Astfel stau lucrurile şi în situaţia dată. Fie curva respectivă se uzează, adică devine cârpa care şi-a dorit, gunoiul societăţii, devenind folosită şi uzată la extrem, dotată din plin cu tot felul de ciuperci, herpesuri, boli venerice mai mult sau mai puţin periculoase. Apoi se sparge. Fie mai înzestrează cu bogăţiile pomenite mai sus şi pe cel de alături, fie pur şi simplu toată această batjocură faţă propria persoană şi de persoana de alături iese la iveală. Adică este prinsă cu mâţa în sac, vorba unui celebru politician de pe la noi.

În cele din urmă vine momentul adevărului. Un adevăr crud pentru toate tipurile de curve enumerate mai sus, sau uitate de mine să le enumer. Şi pentru ce toate aceste lucruri? La ce le foloseşte? Că s-au murdărit pentru un ban la fel de murdar prin hoteluri, saune sau pur şi simplu la colţ de stradă? Că s-au curvit politic, pentru că aşa vedea el sau ea viitorul său politic? Şi-o fi imaginat că mult timp îi va merge să conducă din această postură de curvă politică? Că s-a murdărit şi a devenit gunoiul societăţii că aşa se simte mai bine, în timp ce prietenul/prietena fie se afla la serviciu căci se gândea la viitorul lor împreună, fie plecat peste hotare, tot cu gândul la un viitor frumos? Că soţul sau soţia la fel îşi şubrezea viaţa şi sănătatea muncind sau întreţinând familia în timp ce el/ea devenea cârpa cuiva, din cauză că aşa e gândirea lui/ei de curvă şi până nu şi-o scarpină cu mai mulţi/multe într-un oarecare interval de timp, pur şi simplu nu poate. Nu-şi vede existenţa şi viaţa în alt mod.

La ce bun toate astea? La ce ajută?…………..Nu pot să zic decât doar atât…..MI-E SCÂRBĂ de astfel de specimene.

3 comentarii:

  1. Multe fete, femei sunt amante (curve) pentru ca duc lipsa de creier si iubire parinteasca si poate ca multe fete sunt curve si din cauza prostilor care nu mai condamna curvele care s-au pricopsit din "opt-uri si surub-uri".

    RăspundețiȘtergere
  2. eu le inteleg ..sunt si persoane care au probleme foarte grave si nu au alte obtiuni au copii de intretinut,pe cineva bonlav .O mama face pentru copilul sau ce este necesar ,se sacrifica incercand sa ii ofere un viitor mai bun .Nu judec alte persoane...nu avem dreptul acesta

    RăspundețiȘtergere
  3. CLARVEDERE si PERVERSIUNI!?
    Nu m-as fute cu Borcea nici pemtru toti banii din lume; -sau ???......
    Mda.....-toata lumea se fute si suge pula. Sunt lucruri pe care aproape orice om contemporan cu aceasta societate, le face, fara ca inainte sa sune din trambita, sau sa bata darabana. Mai ales noi muierile. Cu toate acestea, de la o muie si-un futai nevinovat consumat in pripa cu un mascul rasat la prima vedere (si cocalar la o a doua) si pana s-ajungem sa fim stigmatizate ca fiind curve in toata puterea cuvantului, e drum lung; sau nu....
    -Eu una, oare unde as putea sa ma incadrez!?....
    Bis bald!

    RăspundețiȘtergere