Opiniile, sugestiile, propunerile le aştept la valentyn26@gmail.com

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 10 decembrie 2010

Ceasurile elveţiene încă arată ora Moscovei

Azi s-a mai consumat încă un episod de batjocură la adresa acestei ţări, a poporului şi de ce nu şi la adresa actualei guvernări. Deşi comuniştii, oficial nu mai sunt la cârma acestui stat, majoritatea instituţiilor de stat încă răspund la comanda acestora.

Aceşti oameni ai legii azi au ieşit cu diferite motive copilăreşti legate de nişte procese verbale din unele secţii de votare, în care cică nu ar coincide datele cu privire la numărarea buletinelor de vot. Numai cine nu a participat la astfel de numărători de voturi, sau care nu cunoaşte în general cum se întocmesc aceste procese verbale, ar putea ieşi şi turna asemeni prostii în faţa camerelor de luat vederi. Aceste procese verbale pot fi în orice moment falsificate, modificate sau din start întocmite greşit. Am fost nu o singură dată membru sau observator la astfel de secţii de votare, unde singuri observatorii îndeplineau aceste procese verbale, iar preşedintele secţiei de votare semna fără să se mai asigure ce conţin aceste procese verbale.

Să mai pomenesc de banii cheltuiţi din buzunarele noastre pentru satisfacerea mofturilor unor idioţi, care numai la destinul oamenilor nu se gândesc, nu cred că mai are rost, deoarece asta nu ar schimba cu nimic lucrurile.

Însă, nu veridicitatea acestor procese este problema Curţii, ci încercarea de a duce cât mai departe posibil în timp validarea alegerilor. Comuniştii, dar în special Lupu şi Plahotniuc au nevoie de cât mai mult timp pentru ca oamenii să mai uite, să se dezguste profund de toate aceste jocuri scârboase ale lui Lupu şi într-un final să se plictisească şi să nu mai reacţioneze în niciun fel atunci când vor face publică alianţa dintre PD şi PCRM. Ori, o hotărâre întârziată a Curţii Constituţionale cu privire la validitatea alegerilor, le oferă timp PD-ului să mai mimeze aşa-zisele negocieri. Lupu a văzut de la etajele Parlamentului cu ochii lui cum se manifestă tinerii atunci când sunt trădaţi şi îi este frică de încă o răbufnire a lor, în caz că face greşeala şi anunţă acum, la cald, alianţa cu comuniştii.

Orice nu am încerca noi sau cei de la guvernare să facă pentru îmbunătăţirea lucrurilor în ţara asta, nu vom reuşi până ce indivizi ca Pulbere, Muruianu, Voronin, Zubco şi majoritatea dintre procurori, Catan şi majoritatea dintre poliţişti, cât şi mulţi alţi funcţionari, nu vor dispărea din viaţa publică, din funcţiile importante în stat.

4 comentarii:

  1. Valentin, refuz sa cred ca este posibila o asemenea alianta. Ar fi absurd, nu poti da timpul inapoi! Intr-un an s-au schimbat prea multe si Lupu simte asta, ar insemna sa-si asume in totalitate consecintele.
    Vally, Piatra Neamt, Romania

    RăspundețiȘtergere
  2. Intrun an nu sa schimbat nici o p...
    Cum isi facea plahotniuk jokurile mirsave catre comunisti, asa si continua da noi speram, oftam si scheunam!!! da ducase lupu in masa co comii si facasi groapa si sa ajunga bomj politic ca roska!!!
    cindva vor fi trasi la raspundere si roska si toti toti tradatorii de tara!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vally, o alianta e posibilă, deoarece oameni ca Lupu si Plahotniuc pentru asi proteja afacerile si pentru functii sunt in stare de orice. Pentru asta suntem noi, societatea civilă sa puem presiune, pentru a nu le permite sa faca asta.

    Anonim poate nu s-au schimbat multe in plan intern, dar extern s-au miscat lucrurile ca niciodata.
    Nu s-a putut face nimic in privinta lui Plahotniuc pentru ca acesta actiona prin intermediul lui Lupu, a unora de la AMN. Sa ne amintim si de blocarea legii cu privire la judecatoriile economice.
    Daca Lupu merge cu comii isi distruge singur cariera, dar ne distruge si pe noi, ne intoarcem din nou cu 20 de ani inapoi.

    RăspundețiȘtergere