Opiniile, sugestiile, propunerile le aştept la valentyn26@gmail.com

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 3 noiembrie 2010

Să mergem cu toţii la vot!!!

Deşi ne aflăm în plină campanie, putem spune cu regret că această campanie numai a campanie electorală nu seamănă. Dacă n-ar mai fi afişele gigantice de mii de euro prin oraş, nici n-am putea spune că suntem în preajma celor mai importante alegeri din anii ‘90 şi până în prezent.

Pentru asta au partea lor de vină atât partidele şi politicienii, cât şi televiziunile. Partidele că se lasă amăgiţi de membrii loiali, care pentru un os aruncat de şef sunt în stare să spună că toată lumea e cu ei şi totul e în culoare roz şi asta doar datorită muncii lor asidue. Rezultatul – politicienii noştri se culcă pe o ureche, având consecinţe care le-am avut şi la referendum. Să nu credeţi că mă refer la comunişti, din contră, la partidele liberale, care sunt în stare să-şi scoată ochii între ei pentru un vot, fără să se gândească la consecinţe.

Singura ieşire din situaţie suntem tot noi, tinerii. Noi cei care la 7 aprilie am schimbat soarta acestei ţări, avem din nou şansa şi totodată datoria să ajutăm şi să ne mai ajutăm odată. Să ieşim din case să mergem la rude, prieteni, vecini şi să le deschidem ochii, să le spunem adevărul, să-i convingem să voteze pentru viitorul nostru, pentru viitorul lor.

Cei care au ocazia să stea mai mult în faţa calculatorului să propage acest mesaj prin intermediul internetului. Dar, să propage un mesaj sănătos, corect, fără atacuri şi învinuiri între partidele AIE. Să nu uite PL-ul că fără PLDM şi AMN nu pot face nimic în această ţară. Să nu uite aceste trei partide că fără PD, nu vor putea asigura guvernarea. Nu că aş îndemna pe cineva să voteze PD, nu sunt nici pe departe un simpatizant al acestui partid, ci doar chem la înţelegere şi toleranţă între partidele AIE.

În stânga paginii am postat un sondaj unde puteţi vota partidul sau candidatul preferat. Am efectuat acest sondaj, nu că ar fi atât de relevant rezultatul care se va înregistra aici, dar din cauza numărului mare de candidaţi, 40 la număr, ceea ce va duce mult în eroare cetăţenii. Din această cauză trebuie să promovăm cât mai mult această listă şi neapărat să punem accent pe numărul candidaţilor (pe multe bloguri şi site-uri sunt făcute sondaje fără a se pune accentul pe numărul de ordine al candidaţilor), pentru a fi mai uşor pentru alegători atunci când vor merge la urna de vot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu