Opiniile, sugestiile, propunerile le aştept la valentyn26@gmail.com

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 12 noiembrie 2010

Circari “profesionali”

Suntem în plină campanie electorală. Mult circ, ştiri bombă, evenimente explozive, declaraţii cât mai pompoase în scopul de a mai atrage ceva voturi.

Azi, pe plaiurile mioritice a mai fost detonată o bombă de ştire. Mihai Ghimpu cere ajutorul NATO pentru retragerea trupelor de ocupaţie ruseşti de pe teritoriul Republicii Moldova. N-o să intru în amănunt privitor la această problemă, altfel risc iar să fiu acuzat că bag zâzanie între PLDM şi PL. Cu asta o să se ocupe, la sigur mulţii la număr, analişti politici experţi, dătători cu părerea şi alţii încă vreo 2-3 zile pe la televiziuni, evident până va fi detonată o altă ştire bombă şi se va uita de aceasta.

Ceea ce-aş mai vrea să adaug, este dorinţa ca aceasta să nu rămână doar la nivel de declaraţie electorală, cum se şi întâmplă de fiecare dată pe la noi. Deci, domnule Ghimpu ţineţi-vă bine pe poziţii, noi vrem şi rezultate.

Cum era şi de firesc, nu s-a lăsat mult aşteptată şi replica stataliştilor, a bunăstării, a prieteniei, a înţelegerii etc. etc. (astea pot să continue la nesfârşit, vă puteţi convinge şi singuri accesând forumurile de pe la noi), în persoana “celor doi metri de bulbuci şi spume la gură”, Măria sa Marian Ilici Lupu.

Aceştia probabil abia aşteaptă ca ceilalţi din Alianţă să încerce să facă un pas înainte ca să iasă ei cu replicile lor lipsite de logică. Şi cum site-urile noastre de ştiri nu pierd nicio şansă în aşi face puţin rating din hârjoneala dintre susţinătorii ambelor partide, au şi postat replica PD-ului. Ok, asta ar fi şi democratic şi echidistant.

Şi aici începe circul, având ca protagonişti principali aşa zişii susţinători ai PD-ului, susţinuţi şi ei din greu de banii lui Plahotniuc, atunci când scriu toate aberaţiile lor pe toate site-uri. Despre faptul că se repetă la nesfârşit unele şi aceleaşi fraze fără noimă, cred că nu trebuie să va mai spun, căci majoritatea cititorilor acestui blog cred că sunt deja siliţi de acestea. Şi atunci când le adresezi o întrebare, poţi să aştepţi la nesfârşit răspunsul lor, căci aceştia sunt doar nişte maşini de scris pe forumuri ceea ce le spune şefu’, neajutându-i logica să formuleze de sine stătător un răspuns.

Ceea ce mi-a atras atenţia cel mai mult, a fost o frază care roboţeii pd-işti o repetă la nesfârşit. Cea cu echipa “profesională” a lui Marian Ilici. Naiv din fire i-am întrebat ce înseamnă profesional, dar, desigur că nu au fost în stare să-mi răspundă. Totuşi o să încerc să le dau roboţeilor răspunsul la această întrebare. să cunoască şi ei despre ce scriu, dacă şeful lor nu a avut grijă să le explice atâta lucru. Conform DEX:

profesionist - PROFESIONÍST, -Ă, profesionişti, -ste, s.m. şi f., adj. (Persoană) care lucrează într-un anumit domeniu de activitate pe baza unei pregătiri corespunzătoare. [Pr.: -si-o-] – Din germ. Professionist.

profesional - PROFESIONÁL, -Ă, profesionali, -e, adj. Care ţine de o profesiune, privitor la o profesiune; care este legat de o profesiune

Am dezvăluit şi misterul echipe ZaLupu, o adunătură de carierişti (profesionali), care pentru funcţii şi fotolii calde sunt în stare să o vândă şi pe maică-sa, cum s-a întâmplat şi cu Marian Ilici, şi el un carierist bolnăvicios. Pasărea pe limba ei piere - Lupu pe sinceritatea “profesională” a susţinătorilor lui. Şi asta nu o spun doar eu, o spun mulţi oamenii politici, analiştii politici şi alţii, o spun şi faptele lui, care atunci când s-a supărat pe comunişti că nu i-au dat fotoliul de Preşedinte a fugit în tabăra Alianţei. Mare inspiraţie au avut aceştia, atunci când l-au tras în ţeapă şi a rămas din nou fără jucăria lui preferată – fotoliul de preşedinte, astfel ducându-se încet, încet dracului cariera sa de carierist.

Uite aşa este echipa lui Marian Ilici, de la simpli membri agramaţi şi până la cei mari carierişti.

Unde te-ai băgat domnule Plahotniuc? O să te mănânce porcii în tărâţe cu aşa politicieni. Şi mai e ceva domnule Plahotniuc, aveam impresia că odată ce aţi ajuns aşa de bogat, ştiţi ce să faceţi cu banii, nu să-i aruncaţi în vânt pe circari profesionali.

6 comentarii:

  1. E cam dur, dar... poate e bine. Sa nu auda insa fostii camarazi ai lui Lupu/Plah.

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rind, invatati-Va sa faceti concluzii pe fapte reale, nu pe inchipuiri de ale Dvs., venite din isterie, frustrare si panica.
    Din cele prezentate de catre Dvs. nu reiese nimic altceva decit ca polittehnologii nu cunosc suficient de bine limba romana, nimic mai mult.
    Totodata, polittehnologia nu este echivalenta cu patriotismul si acest lucru Va scapa, dle Pedantza, deoarece persoanele care se ocupa de tehnologii electorale sunt profesionisti PLATITI ("mercenari") ca sa aduca rezultatul scontat, nu ca sa fie patrioti ai Moldovei si, de cele mai multe ori, sunt de peste hotare.
    De serviicile acestora se foloseste si mult-prea-iubitul Dvs. Mihai Ghimpu, cu Partidul sau cu tot. Deci, poate incepeti cu pretentiile din propria ograda?
    In al doilea rind, Dvs. sunteti destul de ipocrit, chiar daca va credeti sincer: Lupu nu s-a refugiat in Alianta, dar A CREAT-O, impreuna cu ceilalti trei, este adevarat. Deci este oleaca de diferenta, dle pedant intr-ale limbii romane si superficial in ale logicii?
    Ba chiar mai mult, datorita lui Lupu, Ghimpu a obtinut nesperat doua functii importante in stat, a intarit propriul partid si toate acestea servite ABSOLUT GRATIS de catre Lupu.
    Deci, pe de-asupra, mai sunteti si ingrat, iar aceasta, daca va fi impartasita si de catre idolul Dvs., Mihai Ghimpu, il va costa, pentru ca ulciorul nu merge de multe ori la apa.
    (Totusi, voi recunoaste, ca Ghimpu este cu mult mai solidar cu Lupu, decit Filat, care, ajungind cu serviciul acestuia la Guvern, deja cu tot dinadinsul vrea sa-l scoata din lumea politica, pentru a raman unicul si irepetabilul virf de lance al AIE. Dar, cum se spune, cine sade pe doua scaune, cade intre ele)
    Nu o mai lungesc: nu trebuie de scuipat in fintina din care bei apa, dle Pedant, deoarece dupa alegeri, tot pe acesta il veti pupa si va veti ruga la el ca sa nu fac alianta cu comunistii. Sanatate si mai putina ingratitudine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru anonim 21:11. O fi dur, dar acesta e adevărul. Foştii şi actuialii tovarăşi ai lui Lupu sunt la curent cu ce se scrie pe acesr blog.

    Pentru celălalt Anonim, ce se dă puţin mai şcolit decât hoarda pd-istă:
    Scrii multş şi pe alături. Ai aroganţa Lupului, care doar la băbuţe şi fete fără minte poate ţine.
    Am cerut de mai multe ori roboţeilor de pe forumuri să-mi spună ce vor ei să spună prin "profesionalii" ăştia ai voştri. Nu a venit niciun răspuns. Concluzia, care nu este bazată de loc pe închipuirile mele, este că profesionalii voştri, în decurs de mai multe zile nu au putu găsi un răspuns la această întrebare, sau fiind nişte profesionali - carierişti, nu i-au deranjat să dezmintă acest lucru.
    De frustrare, panică, isterie şi concluzii pripite da-ti dovadă Dvs, atunci când credeţi că toţi cei care sunt împotriva hoţiei şi prostiei pd-iste sunt doar simpatizanţii lui Ghimpu.
    Printre voi se găsesc şi politehnilogi?!
    Cu mercenarii, m-am expus deja mai sus. Plahotniuc aruncă banii pe proşti, nu mă mai repet. De peste hotare? Guşă a mai dus şi alte campanii soldate cu un total insucces.
    Ghimpu să se folosească de cine poate şi de cine-i permite buzunarul, muuult mai subţire ca al lui Plahotniuc.
    Vă mai repet, Lupu a venit în Alianţă din cauza frustrărilor şi pentru că comii l-au şutat atunci când a îndrăznit să cerseasca funcţia de Preşedinte. Că a contribuit şi cu "profesionalii" lui la crearea Alianţei nu neg.
    Ghimpu datorită lui Lupu şi de la Plahotniuc a obţinut mult mai multe decât cunoaşteţi, din care cauză şi dă dovadă de o mare solidaritate acum. Filat probabil a obţinut mai puţine, dar din frică şi laşitate nu deschide gura nici el prea tare.
    Ghimpu şi Filat vor sta unde stau acum şi după alegeri, Lupu va fi cel care va cădea rău, de la înalţimea celor doi metri inutili.
    Domnule sau doamnă Anonim, Lupu după alegerile viitoare nu va conta nici cât o ceapă degerată. Cu cele 10 % care le va lua nu va mai avea posibilitatea să şantajeze Alianţa, asta dacă vor mai avea nevoie de el în Alianţă.
    Cu toată stima (deoarece sunteţi primul pd.ist cu care am putut duce o discuţie la un nivel ridicat), nu mai visaţi, altfel riscaţi să cădeţi rău atunci când vă hotărâţi să reveniţi la realitate.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Lupu ... atunci când s-a supărat pe comunişti că nu i-au dat fotoliul de Preşedinte a fugit în tabăra Alianţei".

    Lupu la timpul lui s-a vandut la comunisti. Iar asta nu trebuie sa se uite nici sa se ierte. Ma mira faptul cat de scurta e memoria la moldoveni.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumitru, Lupu s-a vândut de câte ori a fost nevoie pentru cariera lui. Nu putem ţine cont de câte ori a făcuto. Si atunci când a venit la comi, era prea neimportant ca să dea cineva atenţie acestui fapt

    RăspundețiȘtergere