Opiniile, sugestiile, propunerile le aştept la valentyn26@gmail.com

Faceți căutări pe acest blog

luni, 22 noiembrie 2010

Plahotniuc se poate să scriu, să mă exprim? Mai am dreptul la libera exprimare?

Cam aşa dragi cititori şi concetăţeni vom fi nevoiţi să procedăm cu toţii după 28 noiembrie în caz că acest PD, în frunte cu Plahotniuc şi domnişoara narcisistă care-şi face singură poze în faţa oglinzii, vor acumula, prin absurd, mai mult de 8-10%.

În caz că oamenii încă nu conştientizează pericolul pe care-l reprezintă Plahotniuc împreună cu comuniştii pentru noi toţi şi le oferă şansa acestor molime să preia puterea, atunci nu ne va fi doar frică să ne exprimăm, ci ne va fi frică să vorbim la telefon, să ne deschidem o afacere…ne va fi frică să ieşim din casă.

Dacă acest individ îşi permite acum, când încă nu a luat sub stăpânire chiar totul ce mişcă în această ţară, ce va face atunci când PD-ul, va acumula numărul de voturi necesare, aşa cum îşi doresc aceşti criminali, pentru a putea hotărî doar ei în această ţară?

Dacă pentru o poză făcută din prostia narcisistă a lui Marian Lupu în faţa oglinzii şi postată pe ştirezilei.md, Plahotniuc imediat a şi distrus acest site de ştiri, imaginaţi-vă ce se va întâmpla cu oameni precum Mocanu, care vor încerca să scoată la iveală infracţiunile comise de aceşti mafioţi. Eu la ce să mă aştept? Eu, un cetăţean de rând, un om neînsemnat, dar care nu pot tolera ceea ce se întâmplă în ţara asta? Pe mine, ce mă aşteaptă?

Ieşiţi duminică la vot, votaţi pentru binele vostru, votaţi pentru viitorul vostru şi al copiilor voştri, votaţi pentru libertatea voastră, votaţi ca să nu vă închidă gura!

7 comentarii:

  1. Valentyn de ce te pretinzi mare analist politic, că eşti doar un profan şi-un bîrfitor? fac jocul politic a unor concurenţi electorali, atunci spune direct dacă eşti cinstit că în aşa mod îţi cîştigi banul. cine te plăteşte pentru acela lucrezi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Amonimule, nu pretind nimic. Scriu pentru a cunoaşte toată lume pericolul ce-i paste din cauza idolilor vostri.
    Profanez? Voi sunteti bolnavi cu totul, l-ati ridicat pe Plahotniuc la rangul de Dumnezeu, nu are voie nimeni sa spuna adevarul despre el ca-l profaneaza. Consultati un specialist urgent.
    Şi să ai tu toata viata ta atâti bani cât iau eu pt ceea ce scriu. Dacă voi sunteti cumparati si vânduti pentru aberatiile care le debitati in stânga si-n drapta, află că nu toti sunt la fel.

    RăspundețiȘtergere
  3. inseamna ca esti fraier bai Valentine ca faci treburile astea pe gratis.......:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu la toti totul se rezuma la bani, asa ca in cazul vostru.
    Ceea ce fac si ce scriu e spre binele acestei ţări, doar că puţini au capacitatea să înţeleagă asta

    RăspundețiȘtergere
  5. binele acestei tari sata in minele fiecaruia dintre noi, nu judecind pe altii, te faci respecat si ascultat...ci atunci cind pui si tu o caramida mica la temelia tarii ce se prabuseste pe zice trece cu ajutorul cuvintelor ce spala creierul celor care se rezuma doar la niste pareris si prejudecati ieftine...Exista un singur judecator Dumnezeu..rest pacatosi, judecadu-i pe altii devenim mai pacatosi decit suntem

    RăspundețiȘtergere
  6. Depinde şi ce înţelegi prin a pune o piatra la temelia tarii. Unii pun o piatra la propriu (constructorii), altii pun piatra conducând corect si onest tara, unii mai tin aceasta tara pe picioare scotând adevarul la iveala despre faradelegile ce se fac pe la noi, ca astfel acestea sa se mai micsoreze ca număr, altii inteleg a pune piatra furând tara, asa cum o face Plahotniuc, Voronin, Musuc etc etc.
    Cu ajutorul cuvintelor se fac multe, se pornesc sau se opresc razboaie, se pun bazele unei familii, se coate adevarul la iveala. Daca doar de spalatul creierilor stii, probabil doar asta faci sau ti se face tie.
    Scoţând adevărul la iveală nu devii mai păcătos, ci ajuti tara si pe cei din jurul tau.

    RăspundețiȘtergere
  7. putini constientizeaza adevaratul pericol pe care-l reprezinta Plahotniuc pt aceasta tara,oamenii vor sa scape de comunism si atit,nu le mai ajunge putere parca sa lupte si cu altceva... ascultam discutii de-a parintilor/rudelor gen "Plahotniuc e hot,e criminal... etc" dar la asta se rezuma totul,la niste barfe la bucatarie,au hotarat sa lase tot in mainele lu' Filat si Ghimpu,probabil au obosit sa faca ei ceva,si nush daca am dreptul sa-i invinovatesc(eu simt ca am acest drept)

    RăspundețiȘtergere