Opiniile, sugestiile, propunerile le aştept la valentyn26@gmail.com

Faceți căutări pe acest blog

luni, 8 noiembrie 2010

Ce urmăreşte această creatură care-şi bate joc în ultimul hal de idealurile româneşti?

Nu am introdus numele acestei creaturi în denumirea articolului pentru a nu supăra cititorii acestui blog, care, dându-şi seama din start despre cine e vorba, există riscul să nu mai aibă plăcerea de a-l citi.

Aş vrea să o întreb cum de pe blogul acestei prefăcute nu s-a scris măcar o frază despre cel care a fost marele scriitor şi patriot Adrian Păunescu, ultimul mare român care-şi dorea cu adevărat să vadă Basarabia şi România o singură Ţară?

Răspunsul este simplu. În bolnăvicioasa ei răfuială cu PLDM şi PL a uitat că se dă cea mai mare unionistă, iar pentru a mai rupe un vot două de la aceste partide este în stare de orice.

O să vă întrebaţi de unde această ură pentru aceste două partide. Motivele sunt mai multe. Unul ar fi, că fiecare din ele, atât PLDM cât şi PL au şutato frumos atunci când marea noastră unionistă s-a autopropus pe listele electorale ale acestor partide.

Totuşi, încrâncenarea ei se datorează în mare parte celui care la ora actuală conduce, sau mai corect spus, are sub talpă acest stat. Această creatură autodeclarată drept cea mai mare unionistă, de fapt face doar jocurile PD-ului şi a PCRM-ului, care la rândul lor joacă aşa cum le cântă Plahotniuc.

Să ne amintim de când a început să-şi bată joc această Pavlicenco de ceea ce înseamnă “Unirea cu România”. Asta a început în campania pentru referendum, atunci când această creatură a început să cheme lumea la referendum pentru unirea cu România. Ce a urmat, cu toţii ştim. Comuniştii au speculat pe această temă, speriind lumea cu “fantoma unirii”, ceea ce a şi adus la rezultatul dezastruos al scrutinului din 5 septembrie.

Atunci, Plahotniuc a împuşcat doi iepuri dintr-un foc. Şi-a ajutat vechii amici, comuniştii, care nu aveau un candidat în cazul în care trecea referendumul şi oamenii trebuiau să-şi aleagă preşedintele prin vot direct. Totodată a împiedicat o situaţie ruşinoasă în care marioneta sa Marian Ilici ar fi pierdut lejer fotoliul de preşedinte în lupta directă cu Filat, astfel Plahotniuc riscând să piardă controlul asupra tot ce mişcă în această ţară.

De această dată, Plahotniuc prin cealaltă marionetă a sa, înfocata noastră unionistă încearcă să rupă cât mai multe voturi de la PL. Acesta speră într-o atragere a voturilor unioniştilor care s-au cam dezamăgit în urma pasului făcut înapoi de PL în delicata problemă a Unirii.

Plahotniuc speră ca PL şi PLDM să acumuleze voturi cât mai puţine, ca în cazul unei alianţe după alegerile din 28 noiembrie PD-ul să fie cel care să hotărască, mai corect Plahotniuc să ordone, iar pentru asta are nevoie de cât mai multe voturi pentru PD.

Dacă până acum această “Eva” a politicii mioritice se mulţumea doar cu atacul asupra PLDM-ului, acum fătuca s-a reorientat, la ordinul păpuşarului şef şi a început să murdărească fără nicio ruşine şi PL-ul, sub pretextul că primarul nu i-ar permite să-şi posteze afişele jignitoare în transportul public. Acestea nu ar face altceva decât să îndepărteze şi mai mult alegătorii partidelor liberal-democratice de la vot şi ar motiva şi mai mult electoratul pro-rus şi comunist să meargă la votare.

Pentru a vă crea o imagine despre părerea oamenilor privitor la ţipălăile acestei Pavlicenco o să postez mai jos câteva mesaje de pe blogul “unionistei” noastre:

Jay spune:
6 November 2010, la 03:03

“zapacitului primar”? “Primarului neispravit”? Doar la comunisti am mai vazut atata ferocitate in limbaj. Vad ca se da mare batalie cine are intaietate in ideea de unionism. Eu cred ca Unirea se pregateste prin fapte, si nu prin declaratii stridente. Daca aveti legea de partea dvs, actionati in instanta si veti castiga. Altfel, mi se pare mult taraboi pentru o problema minora. Daca doriti sa aratati ca sinteti “mai unionista” decat Ghimpu si Chirtoaca, sint o mie de alte modalitati mai eficiente de a o face, decat platind bani pe publicitate in troleibuze. Macar sa o ia inainte Chirtoaca pe felia asta de electorat punand el monopol pe “mosie”. Unirea se promoveaza mergand din casa in casa, explicand oamenilor ce inseamna Romania si ce avantaje versus dezavantaje comporta acest act, demontand minciunile inradacinate de comunisti in mintilor oamenilor, nu cu declaratii patriotarde si cu “adevarati” / “falsi” sau mai putin “falsi” unionisti..ca am mai avut din astia in persoana lui Rosca, si am vazut apoi ce a facut. Repet: pot intelege ca e o lupta electorala, pot intelege ca aveti o nemultumire. Dar nu pot intelege limbajul. Cu asemenea cuvinte ca acelea de mai sus nu vad pe cine veti convinge. Desigur, urmeaza sa ma catalogati ca “portocaliu”, ca am “falsi idoli” etc. Stiu repertoriul. Dar am tinut totusi sa imi exprim parerea.

SERGIO spune:
8 November 2010, la 12:12

Ce urit miroase de la aceasta postare! Pavlicenko ori e proasta ori stie ce face intentionat. mai intru din cind in cind pe acest blog cind putoare de aici ajunge departe si pe alte site-uri impute mintile prostimii. Oare nu e clar ca cu asemenea mesaje ii ajuti pe comunisti si indepartezi defapt idealurile natioane (unirea, limba..) cu ani lungime! Va rog dna P, de la putoare: incetati sa va besiti in public ca demult nimeni nu va ia in serios din oamenii cu minte ci doar ce-i neapreciati inca pe care putoarea emanata le intoarce nasurile catre fundurile spre putoarea comunista! Intrebare banala: pentru cine lucrati dna P?

Lui SERGIO i-am răspuns deja la această întrebare, cât şi celorlalţi care mai căutau răspuns la această întrebare.

În continuare voi posta şi un mesaj de susţinere pentru “unionista” noastră:

CELDESUS spune:
6 November 2010, la 05:05

Pregatiti-Va !
Romania Mare se fa infaptui in curand !
La 1 decembrie 2010, Moldova de Est va reveni la Patria-mama !
Pentru cei Ne-Credinciosi: intrebati-L pe Cel de Sus !
N.B.
Acest mesaj este blocat
pe pagina lui Gabriel Stati,
dar a fost permis la Igor Dodon.

Vă rog să atrageţi atenţia la cine acceptă asemeni aberaţii pe blogurile personale şi cine nu. Dodon, unul din cei mai mari contestatari ai României şi ai Unirii, permit asemeni mesaje aberante, tocmai pentru a speria şi mai mult majoritatea cetăţenilor, care cu părere de rău nu agreează deloc o eventuală unire cu România.

De aceea, vă îndemn încă odată să nu ascultaţi tot felul marionete care fac jocul comuniştilor, a PD-ului şi în special al lui Plahotniuc.

Unirea se face prin fapte şi nu prin ţipete stridente şi afişe prin troleibuze!

45 de comentarii:

  1. azi la 17:30 visul UNIRII o să cadă în istoria faptelor neîntâmplate.

    DAAAAAAAA a cac vsio nacinalosi.

    Aşteptăm reacţia lui Gimpu şi Pavlicenco.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Inainte de a face o analiza trebuie sa cunosti multe lucruri si multe dedesubturi, invelisuri daca sunt si daca nu sunt, da nu asa din cap, te-ai suparat pe Pavlicenco ca il critica pe Chirtoaca si iaca na, sa o critic si eu, de parca esti Untila cu al lui MAE, toate partidele extraapalmentare sa iasa la vot in folosul MAEului, da ce sunteti mai destepti sau de ce.
    Dar cel mai mult imi pare rau ca multa lume are incredere in Filat, dar el pe linga 3 puncte pozitive care le-a facut in folosul tarii a mai facut si o gramada de-a minusuri. dar mai ales acuma cind in partidul lui sunt si comunisti si PD-isti si PSD-isti si tot felul de cioburi. Faptul ca l-a agatat pe primar, intradevar, poate nu trebuai asa de dur, dar asta e Pavlicenco, da la bot cu ce poate, nu are bani, nu are la indemina resursele administrative, asa ca foloseste blogul sau.
    Iar pentru cei ce nu stiu, ca nu au de unde sa stie, va spun din culise ceia ce am auzit, ca Ghimpu chiar a sustinuto pe Pavlicenco in folosirea sloganului Unirea cu Romania, chiar inaintea referendumului, de ce, pentru ca ei nu-si permit acest lux acuma cind sunt la putere, iar unionisti in zilele noastre sunt putini, poate ar fi mai multi, dar sunt fricosi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim, culisele tale sunt prea sărace. Această Pavlicenco este susţinută financiar de Plahotniuc. Sunt multe de spus in aceasta privinta, dar prefer sa nu le spun acum. Tot ce am spus eu este adevarat, plus inca alte adevaruri care vor fi spuse la timp.
    Tu defapt nu faci altceva decât face Pavlicenco. Ii ataci subtil pe PL si direct pe PLDM, asa ca nu ai credibilitate

    RăspundețiȘtergere
  4. Partidul creaturii este partid clona, menit sa rupa din electoratul unui partid cu platforma aproape identica (stim noi care) si este creat de o a treia forta (din tara sau strainatate) anupe pentru acest scop.

    Partidul dat compromite insasi ideea Unirii prin declaratiile prostesti!

    RăspundețiȘtergere
  5. GALAXIE.

    DEmenta antiromaneasca va caracterizeaza.

    TREbue vorbit de orice numai de UNIRE, nu.

    TZarismul, KOKO-munismul, KOKO-ii din ALIANTA bine mascati si KOKO-ii lui VORONOff, Dodonoff au avut si au acelasi limbaj ::::::::: interziceti orice manifestare a romanismului, interziceti sa se vorbeasca de UNIREA cu ROMANIA.

    PNL-ul trebue sustinut, DOAmna VITALIA este inamicul, inamica numarul UNU al KOKO-munismului. TREBUE sa se VORBEASCA LIBER in MOLDOVA despre UNIREA cu ROMANIA. LIBERTATEA CUVANTULUI trebue redata poporului BASARABEAN.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca pe acest blog se discuta si altfel, dar sa stii ca ale mele culise sunt mult mai informate decit ale tale, partidul e sustinut de PNL romania, nici decum de Plahotniuc, asta daca nu ai tu informatie ca PNL romania e sustinut de Plahotniuc.
    ce gresesti amarnic este faptul ca PNL moldova nu este condus de Pavlicenco, ci de oamenii din partid, iar toate deciziile se iau in comun.
    Stiu 100/100 ca Urechean a propus sa mearga intr-un bloc electoral cu PNL, iar contra au votat insasi membrii partidului, au spus ca doar in cazul unul bloc din 3-4 partide e acceptabil si AMN, dar pentru fatarnicia lui urechean bloc doar cu el nu se face, pentru ca nu se doreste intrarea in parlament cu orice scop, si apropo, cind s-a propus PLului sa se faca un bloc, pavlicenco a spus ca nu vrea sa fie nici in primii 5, pate undeva pe locul 10-11, iar pentru asta au votat toti membrii parditului, fara careva influienta de-a ei, sunt sigur ca in PD partidul e condus doar de Lupu i banii lui Plahotniuc, dar paote ma gresesc, desi e jale mare in acest partid daca d-l Guma dupa atitea ani de finantare a aprtidului acuma nu e pe listele lui. despre PLDM nu vreau sa mai spun nimic, e un copac nu doar cu frunze verzi. PLul il apreciez la justa lui valaore, chiar daca Ghimpu mai calca prin strachini, iar Chirtoaca ii dau crezare, la cita abtaie de cap are el cu comunistii din consiliu la sigur poti sa mai calci si ep o grebla din cind in cind (faza cu publicitatea pe troleie).
    Cel ami dureros in toata chestia asta e faptul ca noi moldovenii ne mincam ca cainii unii pe altii in timp ce finantatorii partidelor traiesc ca boierii, iar moldovanul nostru tot la negru lucreaza peste hotare, vai de tarisoara noastra.
    Apropo, faza cu Unirea stiti de unde e luata, de la tinerii care au iesit pe 7aprilie si au strigat jos comunisti, Unire!!!! unire!!!....Pavlicenco doar ii sustine, si cind spune unirea nu inseamna ca maine ne unim ci doar prin referendum consitutional, si daca ea cu partidul sau vrea sa infaptuiasca unirea, apoi nu-i mai trebuie fotoliu de deputat, iata cei care au nevoie de fotolii si de functii sunt adevaratele bete in roti pentru aceasta unire.

    RăspundețiȘtergere
  7. :), haha PNL nu se poate kika de foame dar voi spuneti ca este finantat de plaha, cred ca veti nu prea multa minte, mai bine va uitati de cine sponsorizat lupu si filat.
    Eu personal o urmaresc pe pavlicenco inka din anii kind era in parlament si asa cum betea in komunisti fiind atunci la guvernare nu batea nimeni, mai mult ca atit daca aveti minte prea scurta va aduk aminte ca lupu a fost acela care a contribuit la tot raul facut de komunisti dar acum arata dezastru facut de ei de parca nu a fost si el parte. Dar de filat deja nimeni nu-si aduce aminte ca l-a votat pe voronin alaturi de alti tradatori a valorilor nationale. Asaca lasati voi jelea si nu va faceti asa destepti cu teoriile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  8. Valentyn-e nu pune toate leprele într-o oală...
    tu la fel eşti unul din cei care discreditează partidele cu scop nobil, eşti un complice a d-nei Pavlicenco

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru ultimul anonim de mai sus. Daca eu sunt complice de-a Pavlicencai, ori nu ai citit articolul, si nu numai acesta unde spun cu adevarat cine e aceasta Pavlicenco, ori ai unele defecte in gândire si primul gând care ti-a venit in cap l-ai turnat aici.
    Pentru ceilalti Anonimi, 1. O citezi pe Pavlicenco cuvânt in cuvânt, m-as mira daca nu ti-ar dicta chiar ea cele spuse aici, oricum e problema voastra. Totusi daca sunteti asa apropiati intreabo cine i-a dat masina, paza de corp si a ajutato sa faca PNL-ul. Spunei sa-si aminteasca de peripetiile inca când era in parlament.
    Faza cu finantarea de catre PNL România este exact ca si cea a comunistilor, cu sutele de mii de la oamenii fara post e lucru si cu 0 venit.
    Ai dreptate când spui ca moldovenii se manânca ca câinii, dar aminteste-i asta si lui Pavlicenco, poate nu mai bate aiurea in PLDM si PL. Si nu am auzit nici un cuvintel de rau la adresa PD sau Lupului, de care chiar ai cu ce te lua, nu nimicuri din astea cu afisele in troleuri

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa nu uitati, ca batul are 2 capete,mai ales in politica.Dar ce este scris despre D.Pavlicenco,este un mare neadevar.PNL Romania de fapt e PNL Moldova.Cum poate fi PNL din Romania finantat de Plahotniuc?Lipsa de logica.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu ţiam citit articolul ...
    dar anume tu faci nişte legături stupide între diferite partide şi liderii acestora...
    adă învinuiri fondate, dovezi, probe etc., dar vorbe goale şi presupuneri de-aletale nu prea dau credibilitate...
    ”E uşor a scrie versuri
    cînd nimic nu ai a spune
    înşirind cuvinte goale
    ce din coadă au să sune...”

    RăspundețiȘtergere
  12. basarabean spune:
    7 November 2010, la 22:10

    In legatura cu argumentele in favoarea unirii:
    -Basarabia a fost data rusilor de turci
    - Basarabia s-a unit cu Romania prin vointa si hotararea Sfatului Tarii in conditii grele de presiune a ucrainenilor;
    - Basarabia a fost invadata de rusi si rupta din trupul tarii conduse de fricosi si neputinciosi. Nu s-a unit cu URSS prin vointa proprie
    - Romania a intrat in razboi , nevoita sa-si elibereze teritoriile ocupate de URSS si Germania
    -De atunci si pana azi Hotararea Sfatului Tarii de unire a fost incalcata cu forta si nu stiu ca prin vointa libera a moldovenilor sa fi fost anulata.
    Acesta este si motivul pentru care s-au usurat formalitatile de obtinere a cetateniei romane care de fapt nu a fost anulata niciodata.
    Nina Gonta daca PL ar fi fost mai curajos ar fi avut PNL alaturi si ar fi luptat impreuna pentru unire si UE . Acum tipati sa se dea la o parte ? De ce si pentru ce ? Daca sunteti tari vedeti-va de treaba ,intrati in parlament si acolo cooperati. Daca nu sunteti tari treaba voastra ,veniti la D-na Pavlicenco si negociati o cale ,dar nu mai umblati cu pacaleli . Daca va este frica de D-ei apropiati-o caci de fapt numai prin unire si consens se vor putea inlatura comunistii de la putere si apoi realiza unirea

    RăspundețiȘtergere
  13. Cuiva ii este frica,ca nu se va mai pupa nicicind cu rusul-hahahaha

    RăspundețiȘtergere
  14. Pai sa ne amintim cum a mai spuso alt anonim, cine a votat in 2005 pe Voronin??? Filat cumva??? Diacov??? cu parere de rau si Serebrean... macar Urechean a sustinuto pe Pavlicenco si Taranu si nu au votat cu comunistii, iata adevaratii luptatori, desi partidul lui Urechean s-a rasuflat, tot din cauza lui, dar intradevar el atuncea nu a votat cu Voronin si nici acuma in 2009, bravo lor. Si nu-l mai laduati pe Filat, ca am mai spuso, bravo lui pentru citeva plusuri pe care le-a facut si vai de frunzele copacului sau evrde care sunt pe jumate ingalbenite si inrosite.

    RăspundețiȘtergere
  15. Fiecare aveti dreptul la opinie. E treaba voastra ca dormitati si va imbatati cu apa rece. Va veti trezi cand veti mai suferi un soc PPCD, dar va fi prea tarziu.
    PNL România este PNL Moldova? Tu iti dai seama ce spui? Asta inseamna ca PNL-ul lui Pavlicenco trebuie desfiintat, deoarece conform legislatiei un partid din Moldovanu poate fi satelitul altui partid din alta tara. La fel este situatia si cu finantare de forte dtraine, din afara tarii.
    Probe trebuie să-ţi aduca organele abilitate, nu sunt nici Procuratura, nici organ de politie, nici CCCEC. Eu doar spun ceea ce se intţmplă, problele solicitati-le de la organele abilitate.

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim, eu pe Filat nu-l laud, dar nici nu scormonesc in trecuturi. Da, Filat a votat, dar era in PD atunci. Filat a facut multe ca premier, nu au facut altii in 20 de ani cât a facut el. Totusi are greselile lui cu primirea comilor in partid si a celorlalte scursuri. Despre asta am scris si am criticat PLDM-ul intr-un articl recent. Poti citi si te vei convinge.

    RăspundețiȘtergere
  17. Citeste scrisoarea de sustinere a lui Crin Antonescu,presedinte PNL din Romania si apoi discutam.Chiar te sperii din ce in ce mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  18. De aia şi-ţi spun Valentyn-e - vorbe goale, spuse tare auzite de prin tîrg...
    Mai adaugă la articol prostiile comuniştilor despre bombardarea podului de pe Prut... - da probe lasă să aducă procuratura, da ce spui este adevăr, aşa să cred că cuvîntul tău este lege şi adevăr pur, nu meriţi atîta credibilitate

    RăspundețiȘtergere
  19. Voi chiar va aflati pe alta planeta. Ce-ti da tie acea scrisoare? Si eu scriu ca-l sustin pe Obama. A prezentat vreun transfer de bani, vreun mod de finantare? Oameni buni, in Moldova una se sustine si cu totul alta se face.
    Cat despre probe, intrebati-o pe Pavlicenco ce a primit de la Plahotniuc pentru a nu promova o lege ce nu-i convenea acestuia si bussinesului lui, inca pe timpul când aceasta era deputat. Si ceea ce a primit atunci este valabil si pâna in prezent. Nu-mi mai cereti probe ca nu e de competenta mea sa dau astfel de informatii.

    RăspundețiȘtergere
  20. Sa nu cerem probe ca nu e de competenta ta,dar care sunt competentele tale,cele de a minti lumea.Cind doresti sa te creada cei din jur,vii neaparat si cu argumente,altfel bati apa-n piua sau.....faci treaba mica impotriva vintului.In republica Moldova vor ramine partidele politice parlamentare,care exista si in Romania.Fiindca ambele tari au un singur scop:Unirea.De altfel este si proiectul de suflet a lui Basescu,a spus-o cind afost in vizita in Moldova.si nu inzadar au fost infintate si consulatele de la Cahul si Balti.Nimic in lumea asta nu se face fara un scop anume.Si tu ai dat denumirea acestui articol cu scopul de a o murdari pe Pavlicenco si nu numai:
    -muradresti intentionat sa nu arati ca esti si tu pentru unire,
    -murdaresti ca promovezi o alta idee,
    -murdaresti ca asa vrei tu sa vezi lucrurile,ca sa lasi si tu o impresie celor din jur despre tine.

    RăspundețiȘtergere
  21. Hamlet de Shakespeare8 noiembrie 2010 la 18:30

    Freica de a vorvi de Re-Unire cu Romania ! Manipulare in toate directiile ! Daca si balticii s-ar fi temut sa vorbeasca de Independenta lor totala in 1989, unde ar fi ajuns ei ? Nu, ei au spus adevarul in fata ! Si nu s-au temut ! Cat timp mai trebuie moldovenilor sa scape de frica de a vorbi liber ? Inca 20 de ani ? 50-100 de ani ?
    Trebuia de inceput mai inainte iluminarea populatiei cu adevarul istoiric: suntem o parte din Marea Romanie ! Si punctum ! Dixit.

    RăspundețiȘtergere
  22. Tia-am prezentat probe. Intreaba-ti idola si daca are putina omenie o sa recunoasca ce a primit si ce mai primeste.
    Anonime, am spus eu ca nu sunt pentru UNIRE? Arata unde am spus eu asa ceva. Am spus ca Pavlicenco nu-si doreste asta, ci doar vrea sa ia voturi de la PL si PLDM, facând jocuri necurate. Si aceasta latrare aiurea doar ii indeparteaza de la vot pe sustinatorii AIE, dar care nu sunt tocmai pt unire.
    Nu mai stati pe net si incercati sa ma convingeti pe mine de fecioria Pavlicencai in ceea ce face, ca nu aveti nicio sansa. Mergeti din usa in usa si promovati ideea UNRII, ca oamenii sa nu se teama de acest cuvânt. Doar tipând UNIRE prin mass-media faceti doar rau acestei tari. Inca odata, explicati oamenilor avantajele UNIRII.

    RăspundețiȘtergere
  23. "In republica Moldova vor ramine partidele politice parlamentare,care exista si in Romania."Eu nu am treaba cu PNL,sustin ideea.Si daca toti sunt pentru aceasta idee,de ce tre sa merg doar eu prin casele oamenilor?De ce tu tre sa ai unirea pe munca mea?Te simti cumva musca la arat?Eu bou inca nu ma simt.Voi sta pe net atit cit imi doresc,e treaba mea,si daca ti-ai deschis blog sa te promovezi,spune-mi merci, ca te bucuri si de atentia mea.Sau cultura unui blogerist este de a-si trimite clientii cit mai departe?

    RăspundețiȘtergere
  24. Omule, nu te trimit nicăieri, am zis asta daca esti adeptul "Ţipăturilor despre Unire". Am spus casta elor care cred ca doar lipind afise si strigând la tv se rezolva tot. Eu o sa am ceea ce merit. Promovez adevărul istoric si incerc sa stârpesc antipatiile la adresa României si prin intermediul acestui blog si prin alte metode, mergând chiar si din casa in casa de multe ori, sunt membru activ al unui partid si simpatizez mult un altul. Merg de fiecare data când este nevoie in campanie si in dependenta de om, decurge si discutia. Deocamdata sa aducem la conducere partide pro-românesti, să spunem adevărul istoric oamenilor si doar asa vom putea vorbi de UNIRE.
    Nu trebuie sa crezi ca tu ai face mai multe ca altii, fiecare isi are rolul sau in societate.
    Eu sunt impotriva celor care pe net se dau mari si tari. Daca nu faci parte din categoria asta, ma bucur pentru tine.
    Pe blog poti intra de câte ori vrei si sa-ti expui părerea, odata ce aceasta nu va depasi limita decentei va fi binevenita si acceptata pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  25. Oricum,multstimate Valentin,nu esti un roman adevarat.Romanul roman primul lucru pe care-l face,intreaba de ce gen este persoana si apoi discuta.Tu nu a facut-o.

    RăspundețiȘtergere
  26. Românul tot om este. Cu multe neajunsuri.
    Sunt mai român decât foooarte multi de prin Basarabia si chiar din România. Am stat alaturi de tatal meu in anii '90 la miscarea de eliberare nationala, am fost crescut si invatat ca sa iubesc România si naţiunea româneasca. Am facut studiile in România, unde am avut toate motivele sa nu mai iubesc aceasta Ţară, ţinând cont de cum se atârnau faţă de noi românii de peste Prut.
    În ciuda acestui fapt am ramas un român cu adevarate convingeri, si voi lupta pentru reintregirea Ţării, dar nu prin metode meschine si rusinoase cu care se indeletnicesc unii politicieni ai nostri

    RăspundețiȘtergere
  27. Valentine ce justificare poate fi ca Filat, la momentul in care la votat era in PD. Nu cred ca conteaza, astfel tu personal ai putea lesne sa te insori cu o curva, doar daca se marita cu tine putem sa spunem ca e o fata de treaba? curva curva rămane!

    RăspundețiȘtergere
  28. Ba, eu sunt roman si te sustin. Pavlicenco aia e o putoare caghebista. Iar eu nu m-am atarnat niciodata fata de voi, cum zici tu acolo in comentariu. M-am inteles foarte bine cu voi.

    RăspundețiȘtergere
  29. Anonime, sunt si exceptii. Sunt chiar multi români de treaba. Am avut multi prieteni si mai am si acum. Trebuia sa specific acest lucru. Greseala mea. In privinta Pavlicencăi, tin sa-ti dau dreptate. Păcat ca la noi se tin in ascuns aceste dosare ale KGB-istilor actuali si fosti si nu se fac publice. Ar cadea multe capuri si s-ar mai face ceva curatenie in politica noastra.
    Cât tine de Filat, fiecare are dreptul la opinie. Opinia mea este sa-l lasam sa faca ce a inceput, caci până acum a facuto la un nivel destul de profesionist.

    RăspundețiȘtergere
  30. In sodajul de alaturi PNL deja are 3%.Ai rupt cuiul,frate Valentyne,ne-KGBist.Vei ajunge sa te zgirii pe fata sau sa-ti rupi haina de pe tine.....daca si o baba de 71 de ani in discutie spune:"Din cite vad eu vrem nu vrem tot ne vor uni cu Romania",adica a inteles acest lucru,tie nu ti-a ramas decit sa scrii ceea ce scri aici.Chiar rid cu cea mai mare pofta:hahahaha

    RăspundețiȘtergere
  31. Si PL-ul are are 54% si comii doar 4%. Visati in continuare partid clona (păcat de denumire pe care o batjocoriti). Si tot o baba a spus ca a bubuit barajul de la Nemţeni.
    Ceea ce scriu eu aici e adevarul despre o apucata care dorind in parlament este in stare de orice. Dar stati linistiti, credeti in continuare in sondaje de pe net. Asta e favorabil partidelor adevarate, sa se imbete marionetele cu apă rece.
    Si daca e sa fiu sincer, n-as fi impotriva ca PNL sa intre in parlament, e sigur ca n-ar face alianta cu comii, dar asta e o aiureala ca si cu cele 10% ţipate in stânga si-n dreapta de Pavlicenco inainte de 5 aprilie

    RăspundețiȘtergere
  32. la 7 voturi PNL avea 3%,acum la 11 voturi are 2%.Iata cit de veritabile sunt sondajele.Fiecare isi pune procente cit ii este pofta.Cel ce a pus acest sondaj este Un miciunos de 1 clasa.

    RăspundețiȘtergere
  33. Iata exemplu de sustinator PNL. Daca aveai putina ratiune, si cât de cât ai fi trecut pe la scoala ti-ai fi dat seama ca procentajul creste si descreste in functie de numărul de voturi acumulat si de ceilalti participatni la sondaj. Cand PNL avea 7 voturi PL si PLDM aveau mai putine, intre timp pt aceste partide au mai votat, la fel si pentru PCRM si PD, in consecinta a scazut procentajul PNL.
    Eu nu pot sa fac nimic ca sa schimb acest sondaj. Invata cum se fac astfel de sondaje pe net si apoi deschide gura, ca dai dovada nu numai de minciuna, dar si de prostie.

    RăspundețiȘtergere
  34. Exact,PL si PLDM nu-ti cunosteau blogul,asa cum nu ti-l cunosteau si cei de la PCRM si PD.Acum cnd te-ai facut cunoscut cu aiurelile scrise despre Pavlicenco inclusiv pe blogul ei,te-ai facut mare vedeta,atragind atentie si altora cu sondajul din coltul paginii electronice.Astea pur si simplu nu au dreptul sa stea cu minile in sin,caci doar ii sunt concurenti electoral si fac politica,nu?Ca si tine de altfel,mare politician!!!!Ti-ai atins scopul?Din cite vad, nimeni inca nu te-a intrecut la propria-ti prostie.

    RăspundețiȘtergere
  35. Aiureli sunt ceea ce spune si face schizofrenica care o idolatrizezi. Nu-ti place ceva ce scriu, treci mai departe si nu te da cu părerea. Esti un nimic, la fel cum te si subscrii, ca un anonim.
    Blogul meu este vizualizat de sute de persoane zilnic si e cunoscut de toate partidele.
    Si hotaraste-te odată, ori eu am umblat la sondaje (ceea ce e imposibil daca ai avea o târă de cunoszinte in IT), ori persoanele care intra aici voteaza si arata cine este de fpat Pavlicenco si idolii lor? Cred ca ai inteles prostia de care dai dovada, când te contrazic cu argumente, vii cu alte aiureli care valoreaza 0 (zero), ca si toate celelalte aberatii

    RăspundețiȘtergere
  36. Te infurii din ce in ce mai mult.Uite in coltul sondajelor:PNL are iar 3%.Ia mai pune la cale pe careva din neamurile tale, sa mai voteze PL sau PLDM, ca sa mai scada % PNL!!!!hai,spor la micsorarea % PNL.

    RăspundețiȘtergere
  37. Trebuie sa intelegi ca nu am eu nicio treaba cu acest sondaj. Mai bine nu-l puneam si nu mai era atata vorba. Si u am idei fixe ca si majoritatea celor care doar ma critica pe aici. Eu doar incerc sa semnalez greselile politicienilor, indiferent ca e vb de PL, PLDM PNL, PD etc. Alta e problema ca cei carora le atrag atentia atrag atentia la cele ce spun, sau doar tin sa ma contrazica si sa ma numeasca, cum de fapt faceti si voi, poate la ordinul lui Pavlicenco, poate chiar ea sta in spatele acestor anonimi, sau poate din proprie initiativa o faceti, desi ma cam indoiesc.
    Si prin felul cum ai spus, cu neamurile, iti tradezi propriile metode de a actiona, ti-ai anuntat prietenii sa intre a voteze PNL si imi sugerezi si mie astfel de metode.
    Si nu va mai amagiti cu voturile de pe net, aici voteaza tinerii, care de bine de rau gândesc. Mergeti PNL-ule prin sate si propagati un mesaj sanatos, sa va voteze lumea si daca veti intra in parlament ma voi bucura, caci am mai spus, nu cred ca PNL va face alianta cu comii. Cel putin asta ar fi normal, daca hotărârile se iau de comun acord in PNL asa cum spune Pavlicenco. Eu am ce am cu Pavlicenco, nu cu PNL in intregime. Pavlicenco a facut treaba buna in parlament pâna a intrat in cârdasie cu Plahotniuc si apoi a refuzat sa mai inainteze legi ce-l deranjeaza pe acest hoţ în lege.

    RăspundețiȘtergere
  38. Valentyn ne-KGBistul,eu n-am treaba cu nimeni.Imi place PNL si curajul D.Pavlicenco.Rudele mele sunt de toate nationalitatile:gagauzi,greci,romani din Maramures,rusi,evrei din Izrael,bulgari.Tocmai astea nu intra pe blogul tau sa voteze PNL,ei il vor vota in realitate.

    RăspundețiȘtergere
  39. Bred bredovii, daca si pavlicenco e kgbista si comunista atunci nu mai vad kit de prosti putem sa mai ajungem.
    Oamenii din moldova sunt o turma mare de oi pe care le paste plahatniuc, vorona si filat, din pacate toti lukrind pentru interesul rusiei, asa ca indiferent de cine va veni la guvernare din acestea robi intunecati si neinformati vom fi si in continuare.
    Eu nu am nici o legatura cu nimeni dar incredere am in foarte putini oameni, in PAVLICENCO inclusiv.

    Si aceasta incredere nu mi-am format-o in 3 zile ci in ani de zile dekind urmaresc viata politica din MD. Cine ca cine dar Pavlicenco niciodata nu si-a schimbat orientatia politica, si cred ca pe acel timp Plahatniuc nici nu exista ca mare businessman. In filat, lupu, diacov, urechean si in alti multi, multi nu am incredere, deoarece isi schimba pozitiile in fiecare minut.

    RăspundețiȘtergere
  40. "cum de fapt faceti si voi, poate la ordinul lui Pavlicenco, poate chiar ea sta in spatele acestor anonimi" = buhaha :)))), mai valentine esti baiat mare?? kiti ani ai??? da ratiune?? Kiar crezi ca Pavlicenco nu are ce face si sta toata ziua si citeste si iti scrie pe acest blog atitea comentarii. :DDDDD, + cred ca poti vedea de pe ce ip-uri se scrie, sau mai spui ca Pavlicenco umbla prin internet cafeuri ca sa nu fie aceeasi adresa:D. Te-am crezut mai destept.

    RăspundețiȘtergere
  41. Foarte inteligent Anonime. Viseaza in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  42. Declaraţii ŞOC a unui candidat de pe lista PLDM, privind soluţionarea problemei transnistrene
    Politic - 12 Noiembrie 2010 08:28 Vizualizări:2336, Mesaje:1
    Класс!

    Unica soluţie pentru rezolvarea problemei transnistriene este federalizarea Republicii Moldova şi ridicarea limbii ruse la statutul de limbă oficială a statului, a declarat reprezentantul PLDM, Petru Vlah, în cadrul unor dezbateri electorale la postul local de televiziune din Găgăuzia.

    Fiind întrebat dacă PLDM va păstra actuala alianţă, Petru Vlah a declarat că la moment alianţă nu mai există, iar crearea unui noi alianţe urmează a fi discutată în viitorul Parlament.

    În cadrul emisiuini, reprezentantul PLDM a mai declarat că Mihai Ghimpu nu va avea nici o funcţie înaltă în cadrul viitoarei guvernări. „În cazul în care Ghimpu va obţine o funcţie, eu voi depune mandatul de deputat şi voi ieşi din sală”, a spus Petru Vlah. În acelaşi timp, el asigurat că PLDM nu este în nici caz un partid proromânesc.

    „Voronin a încercat să lipsească Găgăuzia de dreptul la autodeterminare în cazul în care Republica Moldova s-ar uni cu România. Iată de ce Voronin, din aceste considerente este mai apropiat de români decât PLDM”, consideră Petru Vlah.

    Conducerea centrală a PLDM nu a comentat în nici un fel declaraţiile candidatului său.

    Petru Vlah este jurist, deputat în Adunarea Populară a U.T.A Găgăuzia şi candidează pentru funcţia de deputat al Parlamentului Republicii Moldova din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova, având poziţia 30 în lista electorală.
    Sursa: Basarabeni.ro

    RăspundețiȘtergere
  43. Esti un anonim si asa si ramâi. Pavlicenco pt un vot este in stare sa o vânda si pe maica-sa. Nu m-ar mira daca ar face si asa ceva. Părerile le tii pentru tine si idola ta, care impreuna nu intreceti in inteligenta un primat

    Anonim 18:23, am scris deja despre aceste prostii spuse de Vlah vezi http://blogulluivalentyn.blogspot.com/2010/11/o-noua-lovitura-la-ficat-pentru-filat.html

    RăspundețiȘtergere
  44. Cand ai fost corect , nene Valentine , fata de PL si M. Ghimpu? La data cand ai comis aceste opinii sau azi cand ti-am citit marsavul si dezonorantul demers antiromanesc postat pe Jurnal TV? Parca ziceai ca unii sunt folositi si scosi la inaintare anume pentru a compromite pe romani(vezi mai sus comentariile personale pe adresa V.Pavlicenco) Acum mataluta la ce esti folosit? Nu la a se arunca rahat pe romani, pe toti romanii? Asa sa-ti ajute D-zeu la realizarea marilor idealuri ...romanesti pe care le ai, dupa cata confuzie ai in propriul cap ce-l porti cu dezonoare pe umeri!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi pentru timpul acordat pentru citirea postărilor pe acest blog. Cât ţine de Roşca, Pavlicenco, Ghimpu şi alte scursuri care-şi bat joc de tot ce e românesc cu scopul de a ajunge la guvernare, nu aveţi decât să-i credeţi în continuare sfinţi şi cum mai doriţi voi.
      Să scriu împotriva acestor haimanale nu înseamnă să fac fapte antiromâneşti. Oameni buni, cât nu e târziu, treziţi-vă şi realizaţi că a fi român, a trăi şi respira româneşte nu înseamnă să te laşi prostit de haimanale prefăcute precum Roşca, Pavlicecnso, Ghimpu şi alţii.

      Ștergere