Opiniile, sugestiile, propunerile le aştept la valentyn26@gmail.com

Faceți căutări pe acest blog

marți, 23 noiembrie 2010

Multe şi nebănuite sunt căile (afacerile, ocupaţiile, metodele de a acţiona) Domnului (ale lui Plahotniuc)

Multe mi-au fost date să le văd, să le trăiesc, să le aud. Dar, cam de vreo două mii de ani încoace nu am cunoscut în istoria omenirii să mai aibă un Mesia, un Dumnezeu, în afară de Cel adevărat, care a fost crucificat pentru propriile noastre păcate.

Mare mi-a fost uimirea, ca azi, când am deschis calculatorul şi am citit comentariile la precedentul articol, să realizez că a apărut un al Mesia al omenirii, un Mesia mioritic, pe nume Vladimir Plahotniuc. Cel ce a scris acel mesaj sub titulatura de Anonim, chiar îl sacralizează pe acest pământean. Mi-a reproşat că-l profanez prin ceea ce scriu pe acest blog pe Mesia al său. Vă imaginaţi, Plahotniuc este un sfânt, ceva sacru, iar noi toţi păcătoşii, muritorii de rând îl profanăm atunci când aducem vorba despre el.

Un lucru nu pot să-l înţeleg, ce are acest om, ce laboratoare secrete de spălare a creierelor deţine, ce savanţi are angajaţi, căci există oameni care au tendinţa să-şi schimbe religia, să inventeze o nouă religie, credinţa în Plahotniuc, religia plahotniciană.

Nu ştiu cine e acel Anonim care a scris acel comentariu, o fi vreun simplu fan al lui Plahotniuc, că o fi vreo persoană importantă, nu pot să spun. Cert este faptul, că indiferent cine ar fi aceşti anonimi adepţi ai religiei plahotniciene, există şi oameni, recunoscuţi drept mari gazetari, vedete tv, politicieni, care tind să adere sau deja şi ei la această nouă sectă.

Cred că nu trebuie să mai spun multe de Tănase şi restul de la fiţuica Timpul care s-a vândut trup şi suflet acestui Dumnezeu al lor, de Publika, care în orice moment pot să scoată afară din emisie directă pe orişicine care spune ceva nepotrivit la adresa lui Plahotniuc etc. etc.

Mai nou, sau nu chiar de actualitate,, observăm că acest om cu zâmbet machiavelic şi-a pus de câteva marionete pupîncuriste şi în interiorul Jurnal Trust Media, care de fapt este singurul, din mass-media, care mai are curajul să spună adevărul despre Plahotniuc.

Una din aceste marionete este marele nostru gazetar Nicolae Negru. Acest individ se arată tot mai iritat de toţi cei care-i denigrează idolul, Dumnezeul. Este în stare de orice pentru ca materiale cu adevărul despre Plahotniuc să nu apară în mass-media. Cică este dezgustat, scârbit, ruşinat şi alte multe cuvinte pe care le cunoaşte gazetarul nostru.

Păi bine, stimabile Nicolae Negru, cum naiba de nu vă deranjează deloc atunci când acest Plahotniuc fură tot ce mai este prin această ţară, când distruge site-uri pentru simplul fapt că aşa-i place lui să facă, atunci când Marian Ilici este deranjat de propria prostie, care apare în mass-media vedeţi aici, când în bătaie de joc faţă de oamenii din această ţară, Plahotniuc declară că nu deţine nicio afacere vezi aici, atunci când Plahotniuc, în bătaie de joc la adresa unor copii orfani, îi aduce în propria televiziune unde-i manipulează cu nişte cifre învăţate din timp, pe care din propria prostie le uită pe cele care trebuiesc numite, iar când îşi dă seama că a dato în bară, o face pe marele filantrop şi suplimentează cu banii furaţi tot de la noi, când cenzurează aşa cum vor muşchii lui TVR1, atunci când acesta transmite interviuri cu Traian Băsescu de o mare importanţă pentru republica Moldova vezi aici şi multe alte lucruri demne de dispreţ din partea acestui om.

De ce în asemenea cazuri nu se revoltă Nicolae Negru? O fi trecând şi el prin laboratoarele lui Plahotniuc? Sau banii pe care-i are acest adin belşug şi pe care-i împarte cu dărnicie marionetelor profesionale sunt de vină?

Ieşiţi cu toţii la vot, votaţi corect ca să nu mai existe tentative de spălare a creierelor voastre, că să nu fiţi vânduţi-cumpăraţi precum marionetelor profesionali în slujba şefului cel mare, ca să nu vă schimbaţi opţiunile religioase.

5 comentarii:

  1. Personal voi vota pt Gabriel Stati, imi place mult campanie lui electorala, si privesc diferit de altii implicarea lui in politica ... cei mai ingusti la minte , mai usor vor aduce careva acuzatii si iar vor pupa fundurile partidelor , care nu fac decit promovare agresiva!

    Nu mai lungesc vorba , votati oameni buni pe cine credeti ca va apara intresele si viitorul vostru! dar nu va repeteati greselile anterioare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iisus Hristos nu a fost crucificat pentru păcatele proprii, pentru că el a fost fără de păcat, ci pentru păcatele oamenilor, ale noastre.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iniţial am vrut să scriu "pentru propriile noastre păcate". este o greseala mecanică. Mersi pt corectare

    RăspundețiȘtergere
  4. sire, debitezi niste aberatii, ceea ce incerci sa expui este nu altceva decit niste banalitati, birfe, timpenii bune pentru a-l adormi pe Valoghea Nicolaevic`. Imi pare rau ca am pierdut citeva minute din viata mea acordindu-ti atentia pe care nu o meriti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Îţi pare rău? Nu te-a obligat nimei să o faci. Gândeşte înainte de a face ceva, ca să nu-ţi pară rău întreaga viaţă. E valabil şi în cazul idolatrismului de care suferi în prezent.

    RăspundețiȘtergere