Opiniile, sugestiile, propunerile le aştept la valentyn26@gmail.com

Faceți căutări pe acest blog

marți, 13 iulie 2010

Călăii au ieşit la picnic în plin program de lucru!

CC - Curtea Călăilor, sau Curtea Corupţilor, las la latitudinea dvs să-i apreciaţi mai bine, se pare că şi-au primit osul de la şefii săi. Osul pentru îndeplinirea ordinului dat de mai marii lor şi executarea în cel mai oribil mod a adevărului istoric, care abia începea a se înfiripa, odată cu condamnarea ocupaţiei sovietice. Iar azi sărbătoreau pentru marea lor ispravă, sărbătoreau pe osemintele celora care ieri i-au mai batjocorit odată, de parcă nu ar fi abut destul de suferit de pe urma ocupaţiei sovietice.

Azi angajaţii CC, la doar o zi după isprava cu anularea decretului privind ocupaţia sovietică au ieşit la frigărui în pădurea de la Condriţa, în plin program de lucru şi cu maşinile de serviciu cu renumitele numere de îmatriculare RM. Se pare că aici erau doar peştii cei mici, care-şi primise şi ei firimiturile, peştii cei mari, alde Pulbere, probabil au primit osul cel mare şi trebuiau căutaţi prin cele mai luxoase localuri din oraş. Dar cum televiziunile noastre nu prea au în sânge spiritul jurnalismului, este nevoie de tipi cu sânge fierbinte de genul lui Brega pentru a mai afla şi noi ce ne fac constituţionalii noştri.

Un singur lucru nu înţeleg, câtă neruşinare, câtă mârlănie poate exista în asemeni oameni? Cât o să-şi mai bată joc de noi aceşti batjocoritori de neam, de istorie, aceşti călăi în mantale?

3 comentarii:

  1. Raspunsu-i simplu - atata timp cat o sa ne fie frica, o sa scrisnim din dintzi si o sa rabdam. Cu vreo 100-150 de ani in urma asa oameni era sa se tavaleasca in spasmurile dinaintea mortii. Acum, se rinjesc in fata voastra. Oamenii au devenit mai fricosi ca niciodata si se mira cum de totul merge rau. Da' cum ati vrea sa mearga totul daca lasi lupu sa-ti pazeasca oile?

    RăspundețiȘtergere
  2. Toata lumea vorbeste despre Balul cu frigarui organizat de cei de la Curtea Constitutionala

    Am scris si eu
    "E bal constituțional?" - http://wtfmd.blogspot.com/2010/07/e-bal-constitutional.html

    Acolo am facut referinta si la postul tau

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa valul de indignare, dezamagire, umilinta care l-am simtit dupa ce au declarat decretul ca fiind neconstitutional, nici nu pot descrie sentimentele (rusine, repulsie, indignare?) cand i-am vazut la "petrecerea" de ziua urmatoare...
    Astea sunt persoanele care lucreaza la instanta suprema din stat ce are dreptul sa decida constitutionalitatea unui act...

    (Cata rusine sa-i vezi cum fugeau prin tufaris - nu au nici un pic de demnitate umana... Se fac de rusine femei si barbati de peste 50 de ani sfaramand tufisuri in padure in fuga - doar sa nu fie depistati si sa isi pastreze locul de munca la CC. Nu pentru ca considera ca il merita - dar pentru cu e profitabil!)

    Privind cele filmate m-am gandit la inceput - bravo cei de la Curja. tv. A doua zi ma gandeam ce tara distorsionata - in loc ca acesti jurnalisti sa isi depuna efortul, inteligenta, talentul in crearea a unor lucruri frumoase, se irosesc fugind cu camera prin padure dupa niste nimicuri.
    (Pentru ca - da - sa ii vada tara. Dar totusi - pacat ca cu asta trebuie sa isi iroseasca timpul...)

    RăspundețiȘtergere