Opiniile, sugestiile, propunerile le aştept la valentyn26@gmail.com

Faceți căutări pe acest blog

joi, 9 februarie 2012

Mulţumesc cititorilor pentru aprecieri

Am hotărât, ca la fiecare 50 de voturi oferite de către cititori în sondajul din partea stângă a acestui blog, cu întrebarea “Cum vi se par informaţiile, postările de pe acest blog?”, să scriu câte ceva şi să fac un mic total al opiniilor cititorilor despre ceea ce se scrie pe acest blog.

Până acum au votat 58 de persoane, dintre care:

Extrem de interesante şi utile – 11 voturi (18 %). Vreau să mulţumesc tuturor care au apreciat în această măsură cele citite pe acest blog. Aprecierile înalte ale voastre îmi dau speranţe şi mă vor ajuta ca postările de pe acest blog pe viitor să se ridice la un nivel cât mai înalt.

Opţiunea Interesante şi utile au bifato 14 persoane (24 %). Le sunt recunoscător celor care apreciază cele citite la această valoare şi le promit ca pe viitor să aibă posibilitatea să citească pe acest blog informaţii cel puţin la fel de interesante şi utile.

20 de persoane (34 %) au considerat că articolele de pe acest blog Merită de citit. Le mulţumesc din suflet şi acestor persoane şi dacă consideră că se merită de citit acest blog, îi invit să-l acceseze în fiece zi, iar eu voi încerca să le ofer aproape zilnic câte ceva care să merite de citit. După cum vedem, aceştia şi sunt cei mai numeroşi, ceea ce mă pune în gardă că ar trebui, pe undeva să mai îmbunătăţesc câte ceva.

După cum era şi de aşteptat, nu s-au lăsat mai prejos nici nemulţumiţii, astfel însumându-se şi 4 voturi (6 %) în dreptul opţiunii Irelevante. E de înţeles pe undeva aceste opţiuni, odată ce, pe acest blog sunt destul de multe postări critice la adresa actualei guvernări, a opoziţiei, dar şi a altor instituţii şi persoane. Le mulţumesc şi acestor 4 persoane care au depus efortul de a bifa această opţiune. Totuşi, aş dori să-i întreb dacă ştiu ce au vrut să spună când au ales această opţiune?

Şi în sfârşit, avenit şi rândul celor mai nemulţumiţi. Sau cel puţin asta au încercat să spună prin opţiunea aleasă de ei Plictisitoare – în număr de 9 voturi (15 %). Totuşi mă roade curiozitatea, cum au reuşit ei să-şi dea seama că opiniile, informaţiile expuse de pe acest blog sunt plictisitoare? De altfel, pentru a aprecia ceva drept plictisitor, trebuie să intri în esenţa acelui lucru, situaţii, să citeşti/asculţi/priveşti până la capăt. Ori, odată ce ai avut răbdarea să intri în esenţa unui lucru/situaţii, mai poate fi apreciat drept plictisitor? Ţin să precizez, că la această opţiune au apărut vreo 6-7 voturi imediat după ultimul articol cu Înlocuitorul lui Lupu. Oare atât de plictisitor să le fi părut acel iepuraş drăgălaş şi nevinovat, şi care a adunat milioane de vizualizări pe YouTube?

În fine, le mulţumesc tuturor pentru votul lor şi îi invit să-mi mai acceseze blogul, în speranţa că pe viitor voi putea să aduc pe placul mai multora ceea ce se scrie pe acest blog, deşi sunt conştient că niciodată nu-i voi putea mulţumi pe toţi.

P.S. Probabil unii se întreabă de ce nu am scris nimic despre cele întâmplate azi la CC. Din simplu motiv că mă dezgustă ceea ce a avut azi loc în cea mai înaltă instanţă din RM. Totuşi, nu e uşor de trecut cu vederea show–ul făcut azi de Alexandru Tănase cu acea recuzare pusă la cale tocmai pentru a putea ieşi el basma curată, nefiind silit să voteze împotriva unei iniţiative înaintate chiar de el. Îşi merită omul Lexus-ul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu