Opiniile, sugestiile, propunerile le aştept la valentyn26@gmail.com

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 8 ianuarie 2012

Americanii şi descoperirea care ne-ar putea salva

Soldaţii americani vor putea să realizeze operaţiuni militare fără a fi observaţi de inamici, graţie unei invenţii realizate de o echipă de fizicieni de elită, sponsorizată chiar de Pentagon. Oamenii de ştiinţă au reuşit să creeze o adevărată gaură în timp, care le va permite să "camufleze" anumite perioade de timp.

Rezultatul acestei cercetări a fost publicat în revista Nature, iar experimentul a fost în detaliu explicat. Cercetătorii au reuşit să mascheze, să ascundă un eveniment care avea durata a 40 de picosecunde, manipulând lumina.

Astfel,pentru a ascunde un obiect, fizicienii au curbat lumina în jurul acestuia, pentru că în momentul în care lumina nu atinge respectivul obiect, acesta nu este vizibil ochiului uman.

Însă atunci când se doreşte camuflarea anumitor evenimente, cercetătorii modifică viteza în care se deplasează lumina. Astfel, pentru a observa un eveniment, lumina emisă se deplasează dinspre evenimentul observat, spre ochiul uman, cu regularitate şi într-un ritm constant.

Cercetătorii de la Cornell au reuşit să modifice fluxul de lumină, iar evenimentul a putut trece fără a fi observat.

Acest experiment s-a petrecut în cadrul unui cablu de fibră optică, pentru a fi foarte uşor de urmărit.

Fizicienii care au pus la cale acest eveniment uluitor au declarat că pentru a masca un eveniment ce s-ar întinde pe durata unei secunde, folosindu-se de aparatura pe care au utilizat-o la acest experiment,  ar avea nevoie de o maşinărie care s-ar întinde pe o lungime de 30.000 de kilometri, scrie www.antena3.ro cu referire la  Wired.com.

Revenind la ale noastre şi la cele întâmplate chiar în prima zi a noului an pe pudul de la Vadul lui Vodă, când un copil a fost pur şi simplu ucis cu sânge rece de aşa zişii pacificatori ruşi, în realitate însă, OCUPANŢI, vreau să propun şi eu nişte soluţii pentru a scăpa de aceştia.

Am citit nenumărate articole referitor la această situaţie, mulţi acuzând, pe drept, actuala guvernare că au luat apă în gură şi nu iau atitudine faţă de această crimă. Şi culmea, alţii, probabil în dependenţă de banii primiţi, sau de gradul de pupincurism pe care-l prestează faţă de guvernanţii noştri impotenţi, chiar şi-au permis să acuze acel tânăr omorât şi susţinând tăcerea umilitoare pentru noi a lui Lupu şi Filat. Mai era un pic să strige sus şi tare că ruşii cu Kalaşnikov au procedat corect şi sunt bravo.

Dar, să revenim la soluţii, deşi destul de fantasmagorice (asta e situaţia, doar ceva de domeniul fantasticului ne-ar putea salva de ocupanţii ruşi), cunoaştem cu toţii că orice nouă descoperire necesită experimente nenumărate şi de amploare, astfel că nu ne rămâne să invităm americanii să facă aceste experimente la Nistru.

Să facă dracului să dispară aceşti ocupanţi, nu doar să-i camufleze, să creeze o gaură neagră în istorie unde să trimită tot acest cancer care ne chinuie şi omoară, începând cu anul 1812, sau măcar cu 1940.

Să nu uite şi de toţi aceşti conducători ruşi, care au fost şi mai reprezintă şi în prezent cel mai mare rău pentru întreaga omenire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu