Opiniile, sugestiile, propunerile le aştept la valentyn26@gmail.com

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 20 octombrie 2010

Nu uitaţi să depuneţi cererea de şedere la pretură pentru a putea vota la alegerile parlamentare!

Cu aceeaşi adresare am venit şi înaintea referendumului. Deja ştim situaţia în care ne-am trezit din nou după eşuarea referendumului. De aceea am hotărât să revin cu aceeaşi adresare către cetăţeni, în speranţa că de această dată vor fi mai receptivi şi prezenţa la urne va fi pe măsura aşteptărilor.

Persoanele cu drept de vot au la dispoziţie încă 8 zile (deja au rămas doar 3)(până la 28 octombrie inclusiv) pentru a depune declaraţia de şedere la preturile de sector în a căror rază se vor afla în ziua alegerilor parlamentare. Zilele de lucru, orele de lucru sunt cele obişnuite, cu specificarea că nu sunt ore ale mesei.

Ştiind situaţia de la noi şi haosul ce se creează în preajma alegerilor, sunteţi sfătuiţi să mergeţi din timp la secţia de votare în raza căreia aveţi domiciliu şi unde votaţi de obicei, pentru a verifica listele electorale ca să evitaţi unele surprize neplăcute atunci când veţi merge să votaţi. Acelaşi lucru este valabil şi pentru persoanele care vor depune declaraţia de şedere.

Persoanele care au depus declaraţii de şedere pentru a putea vota la referendum, trebuie să o depună din nou, deoarece declaraţia de şedere este valabilă doar pentru un singur scrutin electoral.

Mai jos aveţi adresele preturilor şi telefoanele de contact:

1. Pretura sectorului Buiucani Adresa: MD 2004, mun. Chişinău, str. Mihai Viteazul, nr.2, tel 29-50-71.

2. Pretura sectorului Centru, str. Bulgară nr. 43, Tel. anticamera 27-15-13, fax 27-20-59.

3. Pretura sectorului Ciocana bd. Mircea cel Bătrân, 4/3 Telefon anticamera 33-34-34.

4. Pretura sectorului Botanica Adresa MD 2043, Chişinău, str. Teilor, 10 Tel 76-75-75

5. Pretura sectorului Râşcani Adresa poştală: Chişinău, str. Kiev, 3; tel: 44 10 98

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu