Opiniile, sugestiile, propunerile le aştept la valentyn26@gmail.com

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 22 februarie 2013

Mâna Moscovei şi necazurile lui Ghimpu

Astăzi pe plaiurile mioritice s-a întâmplat un lucru fără precedent. Mâna Moscoveia a atacat din nou şi nu pe oricine, Chiar pe Mihăiţă cel Ghimp, care atât de fals fiind în tot ce face şi ce spune, a vrut ca şi maşina în care se plimbă pe banii contribuabililor să fie la fel de falsă, sau măcar numere false să aibă. Pardon, de fapt Mihăiţă nu are nicio vină, Mâna Moscovei i-a întins o cursă din nou. I-a schimbat plăcuţele de la maşină cu unele false, iar Mihăiţă nici nu a observat acest lucru. Tot Mâna Moscovei i-a angajat şi un consătean din Coloniţa drept şofer, care l-a şi dat de gol pe cel mai român dintre toţi românii şi a spus că a schimbat plăcuţele chiar la indicaţia marelui liberal. Cum a ajuns un consătean să-i fie şofer lui Mihăiţă al nostru, care ar putea să-i mai fie şi rudă, angajată din banii noştri? Întrebaţi Moscova, că ea e de vină. Sau poate o să vă spun eu în alt articol cum a ajuns Cebanu la tineret şi acum la Moldsilva, Valeriu Munteanu deputat, Doiniţa Sulac consilier municipal Adrian Boldurescu șeful Direcției transport public și căi de comunicare, dar şi mulţi alţii. Vă pot spune doar cum intrau şi ieşeau la Ghimpu din birou unde negociau sumele pentru aceste funcţii, dar în realitate, cine ştie, poate tot Mâna Moscovei i-a trimis pe cap incompetenţi precum Ion Cebanu.

Tot Mâna Moscovei a luat şi acei netrebnici de poliţişti şi i-a pus taman pe traseul unde trebuia să treacă falsa maşină cu care se plimbă falsul român, a trimis o televiziune precum Jurnal TV care, vorba lui Mihăiţă cel fals ca şi plăcuţele, îl împiedică să spună adevărul.

Însă Mihăiţă al nostru nu e la primul necaz din partea Moscovei. Tot Mâna Moscovei i-a pus pe nişte tineri să cânte “Azi în Timişoara, mâine în toată Ţara” chiar în seara zilei când Dorin Chirtoacă a luat primul mandat de primar în 2007, în faţa sediului PL din str. Bucureşti. Sărmanii tineri se bucurau că, Chişinăul, precum şi Timişoara în 1989 fusese scos din mâna comuniştilor, respectiv a lui Ceauşescu. Însă Mâna Moscovei i-a pus exact acolo să cânte ca să audă şi Mihăiţă cel Fals, pentru a-l scoate din ţâţâni şi pentru a le spune acelor tineri să-şi închidă gurile că aici (Chişinău) nu e România.

Mai apoi tot Mâna Moscovei l-a plasat intenţionat pe Muşuc să concureze cu Mihăiţă al nostru pentru şefia CMC, astfel că acesta a fost nevoit încă odată să arate cât de fals este şi că, atunci când spunea în campania electorală că lui nu-i trebuie funcţii, nu a făcut altceva decât să mintă propriul electorat.

Tot Moscova i-a întins o cursă astfel încât Mihăiţă al nostru a intrat în cârdăşie directă cu Plahotniuc şi Lupu. El, cel mai român dintre toţi românii prieten la cataramă cu oamenii Moscovei din RM. Ehh, că şireată mai este această Mână a Moscovei, atât de şireată că Mihăiţă al nostru a ajuns milionar în euro în 3 ani în urma prieteniei sale cu cei menţionaţi mai sus.

Mâna Moscovei, cu o forţă supranaturală i-a împins şi bolidul cu 150 km/oră prin localităţile României. Da, aşa este, Mihăiţă al nostru poate jura cu mâna pe inimă că el nu a apăsat deloc acceleraţia şi că maşina lui era împinsă de forţa Moscovei. Apoi tot Mâna Moscovei l-a împins pe Mihăieş să dea telefoane făcând trafic de influenţă şi încercând să intimideze poliţiştii români ca să nu-i ia permisul de conducere.

Mâna Moscovei e de vină şi pentru faptul că Mihăieş s-a războit cu presa liberă, a numit şi jignit mai multe jurnaliste, s-a luat la trântă cu microfoanele televiziunilor şi toate astea pentru a le lua apărarea şi a-i păstra în funcţii pe criminalul şi omul Moscovei, Vladimir Plahoniuc şi respectiv Marian Lupu.

Nu ştim cum îi reuşeşte Moscovei să-i facă atâtea necazuti lui Mihăiţă, însă se pare că această Mână a Moscovei îi mângâie căpuşorul lui Ghimpu şi-i dirijează orice mişcare încă de pe vremea când fratele său Gheorghe Ghimpu era deţinut politic, iar Mihăiţă se plimba liber şi nestingherit de nimeni şi aduna informaţii compromiţătoare despre cei ce nu erau pe placul puterii sovietice de atunci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu