Opiniile, sugestiile, propunerile le aştept la valentyn26@gmail.com

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 22 iulie 2011

Societatea aşteaptă o dovadă de bun simţ din partea lui Dorin Chirtoacă

Am hotărât să aştern aceste rânduri ca urmare a mai multor solicitări din partea cititorilor acestui blog, venite ca urmare a articolului anterior, dar şi a altor persoane indignate de ceea ce îndrugă Ghimpu pe la televiziuni.

În cele ce urmează o să afişez unele doleanţe ale oamenilor exprimate în comentariile de la postarea anterioară:

Anonim spunea...

Deaccord.
Sa faci asa declaratii la adresa PLDM dupa ce toate panourile in turul 2 il sustineau pe Dorin e porcarie totala. In 1 tur n-am vazut panouri cu Dorin.
Nu am vazut nici o sustinere p-u Chirtoaca de la PD, nici un afish nici un activist.
Cred ca aici Dorin, de are bunul simt si personalitate ar trebui in numele PL sa transmita o scuza PLDM, el e cu adevarat liderul PL si asta ar inchide mintile oamenilor la aberatiile acestui degradat, adolescent de 70 ani.

Anonim spunea...

Susţin.....să vedem bunul simţ al lui Chirtoacă, dacă-l are

Vlad Ungureanu spunea...

Sunte dezamăgit de ceea ce face domnul Ghimpu. Dorine, nu e frumos să taci şi să asculţi prostiile unchiului tău fără să faci lumină în toate astea.

Ţin să mă alătur şi eu acestor persoane şi să pretindem de la Dorin Chirtoacă o mostră de bun simţ, ieşind şi cerându-şi scuze public de la PLDM, căci fără susţinerea acestuia nu mai era acum primar. Este bine cunoscut orgoliul fără margini al tânărului primar, de aceea, ar putea măcar să mai iasă odată public şi să mulţumească celor care l-au susţinut şi l-au ajutat să ajungă primar. Prin acest gest ar arăta tuturor că pe Ghimpu l-a luat gura pe dinainte când a spus acele tâmpenii cu retragerea lui Bodiu în favoarea lui Dodon.

Aceste scuze nu ar ajuta pe nimeni altcineva, decât pe el, ca tânăr politician cu bun simţ (cum îl cunoşteam de obicei). Un astfel de pas l-ar separa un pic de unchiul său cu gura mare, ceea ce l-ar ajuta enorm în cariera sa politică, ajutând şi PL-ul să crească în simpatiile oamenilor.

PS. S-a mai crezut odată Ghimpu locomotiva PL-ului şi s-a văzut rezultatul la alegerile din noiembrie 2010. Dorin Chirtoacă a readus un pic partidul în bine la ultima campanie electorală. Oare atât de naiv să fie să-l lase pe unchiul său să distrugă în câteva săptămâni tot ce el a reuşit să aducă cu greu în luni sau ani?

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu