Opiniile, sugestiile, propunerile le aştept la valentyn26@gmail.com

Faceți căutări pe acest blog

joi, 7 aprilie 2011

Și după doi ani retrăiesc aceleași sentimente!

Deși au trecut doi ani de grele încercări de la evenimentele din 7 aprilie 2009, totuși, chiar și în acest moment trăiesc la aceeași intensitate evenimentele de atunci.

Cel mai trist este că, cu toții și-au bătut joc de idealurile noastre, și doar în preajma și de ziua de 7 aprilie a fiecărui an își mai aduc aminte de cele întâmplate atunci.

Azi, nu particip la nicio manifestație organizată de prefăcuții noștri guvernanți, deoarece toate aceste manifestări nu sunt decât niște prefăcătorii în scopul de a mai aduna ceva capital politic în preajma alegerilor.

Comemorez cele întâmplate din însăși evenimentele la care am participat și privind, audiind materiale video și audio din acele zile, nu fără însă a vărsa o lacrimă pentru cei ce au avut de suferit atunci, pentru noi, cei care am fost mințiți și suntem în continuare batjocoriți de actualii guvernanți.

Da, erau niște cățeluși speriați în acele vremuri, iar noi i-am făcut oameni importanți, i-am adus la guvernare, iar ca mulțumită ei își bată joc în continuare de noi.