Opiniile, sugestiile, propunerile le aştept la valentyn26@gmail.com

Faceți căutări pe acest blog

joi, 29 decembrie 2011

Oare de data aceasta ce mai au de zis Filat şi Ghimpu?

De această dată o să fiu cât mai succint posibil. Azi au fost achitaţi doi criminali ai perioadei aprilie 2009 şi nu doar ai acelei perioade. Despre bătaia de joc la adresa oamenilor şi a legislaţiei au scris şi presa şi multe alte persoane cu lux de amănunte. Doar o să încerc să fac trimitere la aceste surse cu ar fi aceasta, aceasta, aici, şi aici şi lista cu curse ar putea continua.

Ceea ce aştept eu şi sunt sigur că şi toţi cei care i-au votat pe Filat şi Ghimpu, este reacţia lor la această batjocură, cum vor acţiona ei ca să ducă la bun sfârşi promisiunea că aceşti criminali vor fi pedepsiţi. Şi Filat şi Ghimpu au promis că dacă le oferim puterea ei ne vor face dreptate. Aşa ne faceţi dreptate domnilor?

Filat, probabil încă alcătuieşte un discurs triumfalist care l-ar scoate pe el basma curată, că vezi Doamne, el nu are nicio vină, că el nu se implică în hotărârile instanţelor de judecată.

Ghimpu? Ghimpu deja a ieşit cu declaraţii aiuriste cum îi stă lui mai bine, cu maşini de tocat carne de oameni şi alte prostii, doar, doar o distrage atenţia oamenilor de la achitarea celor doi criminali.

Nu domnilor, ajunge minciuni, ajunge să ne prostiţi cu alegerea preşedintelui vostru în scopul de a distrage atenţia de la adevăratele probleme cu care ne confruntăm.

Dacă mai sunteţi oameni şi nu vă contopiţi cu Voronin, Papuc Botnari, Tkaciuc şi ceilalţi criminali, să vedem cum vor plăti aceşti criminali, care sunt soluţiile voastre ca ei să nu scape basma curată!

4 comentarii:

  1. Pentru Ghimpu Chirtoacă a făcut-o. Pentru filea cine o va face.

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce atâta spui că Ghimpu face declaraţii aiuriste... Dacă ai fi tu în locul lui sau măcar pentru puţin le-ai zvîrli sare în ochi comuniştilor şi slugoilor lui Filat ai şti pe pielea ta ce înseamnă o adevărată maşină de tocat oameni. Astea sunt reacţiile lui Chirtoacă (pentru mine e acelaşi cu Ghimpu):

    http://unimedia.md/?mod=news&id=42805

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt PPCD-st din 2007 până în 2010 şi consider că tuturor oamenilor care s-au dezamăgit în PPCD le va fi ruşine să se întoarcă înapoi şi să-l voteze pe Roşca. Chirtoacă e mult mai înţelept, îţi spun eu. Ştiu ce înseamnă tirania lui Roşca şi vanitatea sa. Lasă lumea să voteze PL-ul, să lărgim baza electorală cu tineri. Dacă poţi, pune şi tu umărul. Te rog.. Nu e uşor dar vei găsi oameni care vor pune acel umăr alături de tine şi îţi vor uşura greul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumitru, am pus mai mult umărul decât crezi tu. Tu în timp ce erai în PPCD, eu riscam să fiu linşat de comunişti că vroiam să vadă toţi ce se întâmpla la o secţie de votare de la Dadiani. La fel am riscat să fiu lovit cu tot felul de obiecte de către oamenii înrăiţi de comunişti, în timp ce mergeam din poartă în poartă în toate campaniile electorale începând din 2007 şi până în prezent. Pentru ce? Pentru ceea ce ne fac ei astăzi?
    Ghimpu doar a încercat să mai distragă lumea de la subiectul cu achitarea celor doi. Cum a fost susţinut Lupu aşa poate fi susţinut oricare alt candidat asupra cărora vor decide împreună. Să lăsăm prostiile cu tocarea oamenilor.
    Chirtoacă a făcut el o declaraţie de eschivare şi de aruncare a vinei oricui, numai nu a lor. În fine, el e doar un primar, nu poţi să-i ceri lui ceva în această situaţie. Ghimpu în schimb trebuie să iasă în faţa oamenilor şi să spună de ce se intâmplă toate astea şi să întreprindă ceva, desigur, împreună cu Filat, nu numai vorbe.
    De Filat am zis ce va face, dacă citeai atent vedeai că nu m-am luat doar de Ghimpu.
    Roşca stea dracului acolo unde-i este locul şi să-şi terorizeze nebunii care încă mai cred în el şi au mai crezut până nu demult

    RăspundețiȘtergere